PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Mała Pomoc

ocenił(a) serial na 10

Jak jest ten brat Ameli i Carol tak na niego leci i wogóle ale czy wrócą do siebie (Marcos i Carol bo teraz mi tego Marcosa żal :/) Jestem bardzo ciekawa ;p

izabella412

Wrócą, ale nie na długo.

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

A co się stanie że tak krótko będą ze sb ? ;)

izabella412

Roque zabije Carol.

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

;O słyszałam coś o tym :/ szkodaa :(

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

To tak przy okazji ile osób (głównych bohaterów ) Przetrwa do finału serialu?

izabella412

Łatwiej będzie napisać, ile zginie. Z głównych, najgłówniejszych, nie licząc Carol, z dwie... nie, trzy osoby.

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

OJ OJ to sporo boję się zapytać kto :/ więc będę strzelać Viki, Roque no i może Julia? Albo Fermin ale on nie jest uczniem :d A więc jak zgadłam ? :p

izabella412

Uczniem nie jest, ale głównym bohaterem owszem. I zgadłaś, niestety zginie :c
Roque również. I Elsa.
I, niegłówni - m.in. Hugo z Lucią.

ocenił(a) serial na 10
KeiChan

Aha dziękuje ;pp

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Jeszcze Amaia

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

A kto to ? Jeszcze chyba do niej nie doszłam :/ Ale czy Hektor naprawdę umarł bo nie wierzę :( ???

izabella412

Hector nie umarł.
Zginie jeszcze Amelia, zabita przez Hugo.
Fernando popełni samobójstwo na oczach Amelii.
Camillo i Clara też umrą, no i Wulf jeszcze.

Amaia pojawi się w 6 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Alborg

Wiedziałam że nie umarł :p Dzięki..

ocenił(a) serial na 10
izabella412

A Amaia to nowa uczennica... Nie chcę ci zdradzać treści, bo będzie mniej ciekawie... ;)

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Już obejrzałam wszystko muszę przyznać że serial Internat jest jednym z najlepszych jakich oglądałam :))

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Oglądnij El Barco (Statek), wg. mnie jeszcze lepszy ale to kwestia gustu....

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Naprawdę ? Skrócisz mi trochę o czym jest ? I czy też odcinek trwa po 1godz 30 min ?To mnie właśnie denerwowało w internacie ;P

ocenił(a) serial na 10
izabella412

No tak jak w internacie ok. 1:15, to jest o zatopieniu świata i tam 1 statek przetrwał (Gwiazda Polarna)... I to jest o życiu o na tym statku... Potem kapitan odkrywa niesłychane rzeczy, tam są studenci i wgl. Nie chcę za bardzo zdradzać fabuły ale jest niesamowity... Polecam, na razie idzie dopiero 3 sezon (niedługo obejrzę 2 odcinek 3 sezonu) ale jest wg. mnie lepszy od Internatu ale jak już mówiłam - kwestia umowna...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Aha ..dziękuje ja zacznę oglądać EL BARCO gdy obejrze cały serial Plotkara ;p
Miłego Oglądania !

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Ciekawa jest plotkara?? O czym?

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Nie wiem czy ci się spodoba to na ogół przeciwieństwo Internatu i myślę że Statku też....;> Jest to taka opowiesć o nastolatkach na bogatej dzielnicy nowego jorku Manhatanuu one (nastolatki) są bardzo rozpieszczone ale cały czas są tam knutee intrygi i jest tam taka osoba której nikt nie zna ale ona zawsze wie co się dzieje i plotkuje o tych tych nastolatkach i sekretach np.przepraszam za wyrażenie ale np. że ona spała z tym ta zabiła kogoś itp...na początku oglądałam ale aż tak mnie to nie zainteresowało ale potem zaczełam to lubić i jestem już na piątym sezonie bardzo to wciąga :) Może to nie być w twoim typie ...sama nie wiem obejrzyj 10 pierwszych odcinków ;P Ja Polecam ;))

ocenił(a) serial na 10
izabella412

A podobne do Słodkich Kłamstewek?? Brzmi ciekawie... I też życzę miłego oglądania....

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Dziękuje ♥ Nie oglądałam jeszcze słodkich kłamstewek ;P Obejrzyj a zobaczysz ;))

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Dzięki za opis, ale raczej już w tym roku niestety nie obejrzę... (brak czasu :() Jeszcze oglądam Nie z tego świata, a to ma aż 8 sezonów....

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

ooo :o nie z tego świata ....jaa też to chciałam obejrzeć ale dopiero jak skończe plotkarę i el barco ....i jak ciekawe ? Proszę opowiedz mi o tym ;P

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Dwaj bracia =, gdy byli mali ich matka zginęła... Odbyło się to w taki sposób, iż była przybita do sufitu, a na maleńkiego Sama (młodszego brata) kapała krew. Dean (starszy brat) wyniósł Sama z domu. Ich ojciec uważał, że to istoty nadprzyrodzone ich zaatakowały i poprzysiągł sobie zemstę. Od tego czasu zaczął szkolić małych synów i wyruszać w podróże by pokonać różne duchy czy inne stworzenia... Gdy dorośli (22 lata po pożarze) Sam wyprowadził się (na studia), a Dean i ich ojciec nadal tropili złe zjawy... Oczywiście jeszcze nie znaleźli tego co napadło na nich w czasie jak byli mali (przez te lata wykańczali każde diabelstwo na które trafili)... Pewnego dnia Dean przyjeżdża do Sama, bo ich tata nie wrócił z polowań i chce go odnaleźć. Więcej nie będę zdradzać, bo zbyt dużo bym powiedziała. Ja na razie jestem dopiero przy 1 sezonie, ale to jest skrót z 1 odcinka... Bardzo ciekawe i wciągające...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Dzięki jeszcze raz ;D Postaram się niedługo zacząć obejrzeć przynajmniej 2 odcinki ♥

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Nie ma za co. Ale 2 odcinki mogą cię wciągnąć. Ja zamierzam obejrzeć jeszcze Walking Dead i Lying Game oraz Gran Hotel, jak skończę Nie z tego świata, ale to ma aż 8 sezonów, a utknęłam dopiero na pierwszym....

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Ja też miałam obejrzeć Walking Dead ale to dalekiej przyszłości gdy skończę oglądać wszystkie moje dotychczasowe seriale i planowane ;))

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Ja mam już zbyt dużo zaplanowanych i często stoję w miejscu... Jak obejrzę Nie z tego świat to będzie cud. Dobrze, że sobie odpuściłam oglądanie House'a....

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Ja też tak mówiłam że to będzie cud gdy obejrzę Internat ;)
Czyli jakie jeszcze masz seriale to może i ja bym obejrzała ;>

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Breaking Bad podobno fajny ale nie widziałam, Dexter też nie oglądałam, Sherlock - podobno super ale jeszcze też nie widziałam...Zemsta - mi to kumpela polecała, Słodkie kłamstewka mogą ci się podobać, No i Doctor Who też podobno dobry... Te seriale to słyszałam od innych, że są dobre, a co jedynie oglądałam Słodkie Kłamstewka i dla mnie są takie 6/10...

ocenił(a) serial na 10
izabella412

A Internat to nie był cud, bo obejrzałam go w wakacje więc miałam dużo czasu....

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Ja internat oglądałam od 3 września i skończyłam 31 pażdziernika w Halloween hehe :p (oglądałam codziennie)
Zemsta to moja siostra to uwielbia ja też ale moja siostra bardziej to bardzo fajny serial też tam niby są bogacze intrygi , ciekawy serial ;)

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Hmmm... Ciekawe... Najgorzej jest zacząć jak serial ma już aż tyle sezonów....

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Noom nienawidzę tego ;( Trzeba się męczyć z myślą tak mało czasu a tak dużo seriali....
to link który opublikowałam na fejsie w czasie wakacji ...
http://besty.pl/1356619
Który odcinek nie z tego świata już oglądasz?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

No dokładnie. Stanęłam na 21 odcinku 1 sezonu i nie mogę się za niego zabrać, a ty na którym odc. Plotkary?

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

5 sezon 3 odcinek pomału zbliżam się do końca bo sezonów jest 6 :) Ty też na całe szczęście już kończysz sezon pierwszy w sumie lepsze to niż nic :p A i jeszcze takie pytanie bo trochę ciekawość mnie zżera jaki jest twój ulubiony serial ♥...? ;D

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Mam dwa. Uwielbiam El Barco i Nie z tego świata... A twój?

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Mój ulubiony to Czarodziejki ,Vampire Diaries (chociaż jakoś ostatnio nie oglądam VD ), i chyba Tudors . ;)
A film?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

X-men, X2 i X3, Incepcja, Sierociniec, Oczy Julii i The Raven, a twoje?

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

X-men łał ;p Nie myślałam że lubisz tego typu filmyy ;)
Ja oglądałam tylko 2 ale nie całą ,ja mam całą masę ulubionych filmów lubię czasami horroru żeby sie odprężyc ale komedie też lubię :) A ty lubisz jakie rodzaje...?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Sci-fi, trillery, akcja no i najpopularniejsze - dramaty... Po prostu lubię filmy tajemnicze, kryminały... Wiem, że X-men taki nie jest ale i tak uwielbiam te filmy... Ja nisko oceniam filmy choć czasem się trafi... Chociaż horrory też lubię :)) Twoi ulubieni aktorzy??

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Aktorki to chyba nie mam ale aktor mój ulubiony to Johnny Deep :) A twój ....?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Alan Rickman, Garry Oldman, Edward Norton... Aktorka hiszpańska to Belena Rueda, a tak ogólnie to nie mam zbytnio, można tu dać Ellen Page :PP... Ulubiona śmierć z Internatu (XD)??

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Tyle ich było ale nie pamiętam bardzo fajne było jak umarła Elsa oraz Fermin nie że fajnie tylko że fajna Scena ;D
Bardzo mi się podobało zakończenie sezonu 6 internatu
gdy Wulf zginął w tym laboratorium i z Evą gdy to zobaczyłam
to przepraszam za wyrażenie ;) Ale aż krzyknełam ja pier**** (sorki) Tak naprawdę to gadamy o różnych rzeczach ale nie o internacie na której stronie jego jesteśmy hehe ;) A twoja ulubiona scena oraz bohater 1 i 1 bohaterka?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Scena - śmierć Nory, Saula, Elsy, Carol. Bohaterka - Nora i Vicky, Bohater Saul i Cayetano. To ja dodam znienawidzone. Bohaterka - Sandra Novoa-Pasoz, bohater - Marcos

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Teraz ty...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Heh ;p No to moja ulubiona bohaterka to nie wiem ale chyba też Vicki i Rebeka
Bohater to Ivan ..2-óch nie mam ;( Nora to była ta która pracowala dla Saula? Też nie lubię Sandry i zapomniałam imienia on był z rebeką i był nauczycielem przedmiotów ścisłych...Paula od samego początku mnie wkurzała potem mniej bo bardziej Evelin ...;)Cayetano to już nie pamiętam :( PS.Bardzo mam słabą pamięć
Co myślisz o ostatnim sezonie?

ocenił(a) serial na 10
izabella412

Nora wyciągnęła Sandrę z podziemi i sama tam zginęła...Ostatni sezon był ciekawy aczkolwiek miał swoje wady... Widziałam ostatnio w dobrej jakości w telewizorze i oglądałam z bratem jakieś 30 min. Strasznie się ciągnęło i niestety nie zdążyłam na śmierć Saula... Jedyne wydarzenia to Marcos uciekający i Fermin przylatujący... Ale i tak było ciekawie... Zaczęły mnie natomiast bawić momenty dramatyczne, w których np. uczniowie w wielkim zawiedzeniu gdy trafili Marcosa... Niestety fabuła ostatniego sezonu wydaje się naiwna, gdyż wszyscy się na to nabrali... Powinni najpierw zawiadomić rodzinę, a nie ukrywać wszystko i dziwne, że nikomu nie wydało się to podejrzane... Pomimo błędów zalety wygrywają i sympatyczne postacie (np. Jacinta) dają sobie to coś, że nie da się ich nie lubić... A twoja opinia??