PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

jak w temacie warto obejrzeć ???

zzuziaaa

Ja właśnie zaczęłam oglądać, jestem dopiero po drugim odcinku, ale według mnie warto. Na początku możesz przeżyć lekki szok kulturowy, nie jest to serial amerykański i trzeba przywyknąć do troszkę innej estetyki. Akurat dla mnie to miła odmiana, bo zwykle oglądam seriale amerykańskie, a tu coś nowego :) Są fajne, niebanalne postaci, akcja też jest interesująca - nie opiera się na problemach typowych nastolatków, jakichś miłostkach itd., tylko trzyma w napięciu. Jeżeli lubisz historie z dreszczykiem, z jakąś tajemnicą, to na pewno Ci się spodoba. Ja się wciągnęłam i mam zamiar oglądać dalej, bo już jestem ciekawa "kto jest kim" i w ogóle co się stanie dalej :)

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

Nie ma lepszego serialu. Tyle. Obejrzcie 7 sezonów to będziecie mogli spokojnie umrzeć

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

jak dla mnie ten serial jest tak samo wciągający i zaskakujący i zagadkowy jak Zagubieni tylko że akcja dzieje się w Internacie w Hiszpani a nie na wyspie także polecam serial jest fenmenalny.Jest wysztko wątki obyczajowe,humor zagadki zaskakujące zwroty akcji,dramaturgia : )

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

zależy czego oczekujesz od serialu? Może najpierw sprecyzuj swoje oczekiwania. Może lubisz hektolitry krwi, przemoc, klasyczne mordobicie albo wprost przeciwnie klimaty rodem z harleqinów. Wtedy Internat nie będzie Ci się podobał.
Ja uważam, że warto. Wartka akcja, wyraziste postacie, z których prawie każda ma swoją historię i odgrywa znaczącą rolę w głównej tajemnicy. Poza tym wątki miłosne, zemsta, humor. Niezbyt podobały mi się dwie rzeczy: sposób narracji oraz bardzo ale to bardzo nachalny product placement. Ale to znamienne dla hiszpańskich seriali. Jeżeli spodoba Ci się Internat, polecam El barco.

zielonamarchewka

jestem na 2 sezonie i jak na razie jestem za -PODOBA MI SIE :)

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

Mi też bardzo się podobał :)
El barco też jest super :)

ocenił(a) serial na 10
zielonamarchewka

Serial jest genialny i jest wart poświęcenia mu każdej minuty. Odkąd skończyłam go oglądać, a było to jakoś w list/grudniu cały czas za nim tęsknie i nie odnajduję w amerykańskich serialach, tego, co było tam. Polecam wszystkim :D

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

SERIAL BEST EVER!!!! musisz obejrzeć

olcia_pll

już oglądnęłam całe 7 sezonów w miesiąc .... aż żal było kończyć :(

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

ja na sam koniec czulam pustke po tym serialu. :((

ocenił(a) serial na 8
olcia_pll

gdzie można go obejrzec ?;)

maaarz

na cho mi kuj ściągnąć można całe 7 sezonów z lektorem pl , albo na stronie ii tv oglądasz only ale podajże do 5 sez. z lektorem potem z napisami ... :)

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

dzieki za odpoweiedz ;)

ocenił(a) serial na 10
maaarz

albo na kino maniak.tv możesz zobaczyć...

zzuziaaa

Z rok temu zaczęłam oglądać. Teraz obejrzałam znowu pierwszy odcinek... no i niestety wpadłam, znowu. Teraz czekają mnie dni, w których wciąż myślę o tym serialu. Więc, na własną odpowiedzialność oglądasz :P