Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5428
Internat
powrót do forum serialu Internat

jak w temacie warto obejrzeć ???

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
zzuziaaa

Ja właśnie zaczęłam oglądać, jestem dopiero po drugim odcinku, ale według mnie warto. Na początku możesz przeżyć lekki szok kulturowy, nie jest to serial amerykański i trzeba przywyknąć do troszkę innej estetyki. Akurat dla mnie to miła odmiana, bo zwykle oglądam seriale amerykańskie, a tu coś nowego :) Są fajne, niebanalne postaci, akcja też jest interesująca - nie opiera się na problemach typowych nastolatków, jakichś miłostkach itd., tylko trzyma w napięciu. Jeżeli lubisz historie z dreszczykiem, z jakąś tajemnicą, to na pewno Ci się spodoba. Ja się wciągnęłam i mam zamiar oglądać dalej, bo już jestem ciekawa "kto jest kim" i w ogóle co się stanie dalej :)

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

Nie ma lepszego serialu. Tyle. Obejrzcie 7 sezonów to będziecie mogli spokojnie umrzeć

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

jak dla mnie ten serial jest tak samo wciągający i zaskakujący i zagadkowy jak Zagubieni tylko że akcja dzieje się w Internacie w Hiszpani a nie na wyspie także polecam serial jest fenmenalny.Jest wysztko wątki obyczajowe,humor zagadki zaskakujące zwroty akcji,dramaturgia : )

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

zależy czego oczekujesz od serialu? Może najpierw sprecyzuj swoje oczekiwania. Może lubisz hektolitry krwi, przemoc, klasyczne mordobicie albo wprost przeciwnie klimaty rodem z harleqinów. Wtedy Internat nie będzie Ci się podobał.
Ja uważam, że warto. Wartka akcja, wyraziste postacie, z których prawie każda ma swoją historię i odgrywa znaczącą rolę w głównej tajemnicy. Poza tym wątki miłosne, zemsta, humor. Niezbyt podobały mi się dwie rzeczy: sposób narracji oraz bardzo ale to bardzo nachalny product placement. Ale to znamienne dla hiszpańskich seriali. Jeżeli spodoba Ci się Internat, polecam El barco.

zielonamarchewka

jestem na 2 sezonie i jak na razie jestem za -PODOBA MI SIE :)

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

Mi też bardzo się podobał :)
El barco też jest super :)

ocenił(a) serial na 10
zielonamarchewka

Serial jest genialny i jest wart poświęcenia mu każdej minuty. Odkąd skończyłam go oglądać, a było to jakoś w list/grudniu cały czas za nim tęsknie i nie odnajduję w amerykańskich serialach, tego, co było tam. Polecam wszystkim :D

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

SERIAL BEST EVER!!!! musisz obejrzeć

olcia_pll

już oglądnęłam całe 7 sezonów w miesiąc .... aż żal było kończyć :(

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

ja na sam koniec czulam pustke po tym serialu. :((

ocenił(a) serial na 8
olcia_pll

gdzie można go obejrzec ?;)

maaarz

na cho mi kuj ściągnąć można całe 7 sezonów z lektorem pl , albo na stronie ii tv oglądasz only ale podajże do 5 sez. z lektorem potem z napisami ... :)

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

dzieki za odpoweiedz ;)

ocenił(a) serial na 10
maaarz

albo na kino maniak.tv możesz zobaczyć...

zzuziaaa

Z rok temu zaczęłam oglądać. Teraz obejrzałam znowu pierwszy odcinek... no i niestety wpadłam, znowu. Teraz czekają mnie dni, w których wciąż myślę o tym serialu. Więc, na własną odpowiedzialność oglądasz :P