PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

czy ktoś wie, gdzie można znaleźć odcinki niesezonowe ,,internatu"?
chciałabym je obejrzeć, ale nie potrafię ich znaleźć. czy one istnieją, bo na filmwebie są
wpisane?

Ellen Page

aaaa ta nowa, to ona chyba trzyma z Ferminem, ale nie wiem dlaczego ona jest w internacie. Mozesz mi napisac , kiedy Ivan uwierzy, ze Maria jest jednak jego matka?

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Chyba pod koniec sezonu z Tonim. Jak Toni umrze. Wtedy Ivan uwierzy, a potem jak Noiret mu pokaże, że uciekła z psychiatryka to przestanie wierzyć a jak Maria pójdzie znowu do psychiatryka (trochę z winy Ivana) to ją odwiedzi i już do końca uwierzy. Ta nowa to Rebeca. Amaia to uczennica i dojdzie dopiero pod koniec 6 sezonu... Wydawało mi się, że pod koniec 4 sezonu Toni umrze ale może pod koniec 3...

ocenił(a) serial na 9
anulka88

hej. podasz mi dokładny link do tych niesezonowych odcinków. bo na tym forum jest mnóstwo rzeczy...
aha i czy muszę się tam zalogować?

ocenił(a) serial na 9
queentights

W dziale download -> El Internado: Los Archivos Secretos.
Sprawdź czy będziesz miał widoczne linki, ale wydaje mi się, że trzeba, ale rejestracja jest bezpłatna itp. standardowo, podajesz meila itp. :)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

ok. bardzo, bardzo dziękuję :)

ocenił(a) serial na 9
queentights

Proszę :)
Tylko wyżej napisałam opinię co do tych odcinków... ;p

ocenił(a) serial na 9
anulka88

wiem, ale mimo wszystko chciałabym je obejrzeć.

ocenił(a) serial na 9
queentights

Ja też się zawzięłam, nie lubię przerywać czy coś opuszczać, jak wszystko to wszystko, tym bardziej, że "Internat" to mój drugi najlepszy serial, ale... ciężko mi było przez to przebrnąć... :PP

ocenił(a) serial na 9
anulka88

hej mogę napisać do ciebie na maila? napisz na queentights@gmail. com jesli nie chcesz tu podawać. proszę :)

ocenił(a) serial na 10
queentights

Przecież napisała link. Patrz wyżej...

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

to był link ogólny do forum. OGÓLNY!! ale na szczęście gdy poprosiłam to anulka88 powiedziała mi gdzie dokładnie są filmy :)

ocenił(a) serial na 10
queentights

Aaaaa.... O to chodzi...

ocenił(a) serial na 9
queentights

Czy w gdzieś w Internecie można obejrzeć ten serial? Oglądałam go na AXN, ale zwykłym, teraz już go nie ma, no i nie wiem w sumie na czym skończyłam oglądać. Nie mam innego AXN np. spin, czy crime, mam tylko to zwykłe dlatego jeżeli ktoś wie, gdzie mogę znaleźć odcinki online albo do ściągnięcia proszę żeby dał mi znać :)

ocenił(a) serial na 10
Deamederry

Polecam kinomaniaka nie ma limitu, wspaniały i wciągający serial!

ocenił(a) serial na 9
vaduz

dziękuję bardzo! :)

ocenił(a) serial na 10
Deamederry

Albo na ii tv...

ocenił(a) serial na 9
queentights

ok. mam pytanie do wszystkich którzy obejrzeli już cały serial i odcinki niesezonowe
SPOILER!!
1. odcinek 5 niesezonowy - chyba jest niedokończony. co się stało z czwartą dziewczynką? bo nic nie pamiętam. jedna dopiero co umarła - wiemy to z listu do alfonso, jedna to sędzia, trzecia irene espi a ta ostatnia? kim była, czy żyła jeszcze gdy ekipa zaczęła szukać dziewczynek?
2. odcinek ostatni - w ogóle nie rozumiem... noiret zwariował ok, ale kiedy trafił do szpitala, o co chodzi? nie pamiętam co się z nim stało w serialu, bo oglądałam już dawno temu.
3.ale dlaczego do jego lekarz zwracają się Martinez? Tak miała na nazwisko Vicky, prawda? więc o co dokladnie chodzi?
4. dlaczego na taśmach pojawia sie Carolina i Cayetano?? oni żyją czy nie?
5. Wydawało mi się czy czasem nie przesłuchiwała Alicia tylko Vicky właśnie (po głosie tak myslę)
6. Pomyślałam że Noiret mógł zwariować i wcześniej zabił wszystkie, które "były przesłuchiwane" lub jest w szpitalu Vicky go leczy a szkoła tak naprawdę nie istnieje. To tylko schizofreniczny wymysł Noireta. Co wy myślicie?
pewnie nadinterpretuję fakty, ale po obejrzeniu tych odcinków niesezonowych mam tyle pytań :D że nawet nie wiem od czego zacząć. Mam nadzieję że pomożecie :)

ocenił(a) serial na 10
queentights

No to czwarta dziewczynka była to Lucia... A ta co umarła to niedawno na raka... Reszty nie wiem bo doszłam dopiero do SPOILER 6 sezonu. Śmierci Carol.

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

no tak Lucia :D

ocenił(a) serial na 10
queentights

A Carol i Cayetano zmarli. Cayetano na po0czątku, a Carol w 6 sezonie...

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

to czemu tam występowali? skąd się wzięli?