PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

czy ktoś wie, gdzie można znaleźć odcinki niesezonowe ,,internatu"?
chciałabym je obejrzeć, ale nie potrafię ich znaleźć. czy one istnieją, bo na filmwebie są
wpisane?

ocenił(a) serial na 9
queentights

kurde nie moge napisac bo mi cały czas pisze że treść nie zgodna z regulaminem.. a więc musze jakoś inaczej napisać (nie wiem czemy mi nie pozwala wpisać jak nie pisałam pełnego adresu ;/ ) A więc na c h o m i k u j jest u użytkownika marzensa 2 a kilka jest na Yt

ocenił(a) serial na 9
anusialka94

wyślesz mi linki na queentights@gmail.com ?

ocenił(a) serial na 9
queentights

wysłałam :)

anusialka94

Mogłabyś mi też wysłać linki na pocztę? magda.polesie@gmail.com z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
ginger7921

wysłane :)

anusialka94

Dziękuję :*

queentights

a możesz mi też wysłać...? mangomango@op.pl
z góry dzięki :)

mangomango

a możesz podać strone bo mi coś blokuje i niemoge wysłać maila

zzuziaaa

jaką strone..? ja chciałam tylko odcinki:p

mangomango

ja też bym chciała te odcinki :)

zzuziaaa

joanna@perlette.pl

zzuziaaa

no okej, ale to nie ja mam do nich link tylko prosiłam o niego! patrz uważnie na rozmowe!

mangomango

ok widziałam uważnie skoro ktoś miał te odcinki to musiał je gdzieś znaleźć .... , a że wcześniej nie dałam rady wysłać tu maila , bo coś mnie blokowało to poprosiłam o linka do strony , bo może ktoś to znalazł od początki założenia Twojego tematu ... !

ocenił(a) serial na 10
queentights

A ma ktoś inną stronę, nie z cho mikuj bo chyba 50 mb nie wustarczy...

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

Zapraszam na forum, tam też wszystko do ściągnięcia ;)) http://www.internat.pun.pl/forums.php

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Dzięki.

Ellen Page

Mam takie pytanie, bo dopiero jestem na kocowce 2 sezonu, o co chodzi z tymi niesezonowymi odcinkami, bo w ogole nie orientuje sie w temacie? i jeszcze takie jedno pytanko, to ten Hector jest w koncu dobrym czy zlym bohaterem?

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Dobrym. A co do odc. niesezonowych to na filmwebie są sezony i w ogóle odcinki. Jak tam wejdziesz to przy końcu są odcinki, które nie są w żadnym sezonie i to są odc. niesezonowe.

ocenił(a) serial na 9
rybcia13

Dodam, że odcinki niesezonowe tylko dla obsesyjnych fanów do tego cierpliwych :D Bo mimo, że są krótkie, po bodajże około 20 minut, nie pamiętam dokładnie... ;/ to nic nowego nie wnoszą! wszystko to samo co było w serialu :)

anulka88

Ja wlasnie jestem na trzecim sezonie, jakos mi to ciezko idzie, nie wiem dlaczego, ale za kazdym dniem trace zapal do ogladnia dalszych odcinkow, ale obiecalam sobie, ze chociaz dotrwam do 6 sezonu, bo ma sie tam wszystko wyjasnic.

ocenił(a) serial na 9
rybcia13

A kto Ci tak powiedział, że w 6 sezonie? ;p Ja już jestem po całości i wiem, że trzeba oglądać do finału, czyli do końca 7 sezonu :)

anulka88

Nie wiem dokladnie w ktorym to bylo poscie, pytalam o zakonczenie i ktos napisal, ze w szostym sezonie sie bedzie wyjasniac. A juz myslalam, ze 7 nie bede ogladac, duzo tego jest.

ocenił(a) serial na 9
rybcia13

Wszystko masz na filmwebowym profilu serialu :) Wystarczy kliknąć i zerknąć :)
Warto oglądać do końca ;))

rybcia13

Cytuje: Prawie wszystko będzie wyjaśnione w VI sezonie choć w poprzednich będziesz miała jako takie wskazówki wskazujące na winowajców" tak mi napisal ktos na iinym forum

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Ja na razie jestem w 2 odc. 6 sezonu i ja oglądne do końca.. Też ci radzę. Choć serial jest długi myślę, że warto...

Ellen Page

Ogladam, ogladam, chociaz strasznie mi sie dluzy. Jutro zaczynam 4 sezon.

ocenił(a) serial na 9
rybcia13

A co głównie Cię "odrzuca"??

anulka88

Sluchajcie, ja tutaj absolutnie nieczego nie chce krytykowac, aczkolwiek swoje zdanie wyrazic zawsze moge. Wlasnie, te odcinki sa dla mnie dlugie, ale ta taki maly szczegol. Tak jak sobie obiecalam ogladam do konca. PS. Mama nadzieje, ze ta wkurzajaca Karolina niedluge juz zniknie!

ocenił(a) serial na 9
rybcia13

Ale ja tylko grzecznie zapytałam co jest nie tak, bo kolejny post, który nie jest jakiś specjalnie zachęcający dla potencjalnych przyszłych fanów :D Nie mówię, że krytykujesz, ale coś nie pasuje i spytałam co ;)
Ja akurat lubiłam Carolinę :)

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Jeszcze nie zniknie do 6 sezonu przynajmniej do 4 odcinku. Właśnie przy nim jestem... Też uważam, że są za długie ale jak już niżej napisałam fani doktora House'a mają gorzej... Mogliby skrócić aczkolwiek odcinków jest niewiele co jest podbudowujące...

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

To prawda, że długie odcinki i mogliby je skrócić... Ale np. Dr. House ma 8 sezonów po ok. 22 odc., które mają po 45 min. Nie jest aż tak źle...

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

Większość seriali trwa po 40/45 minut, taki "standard", mi akurat ta długość w "Internacie" nie przeszkadzała jakoś mocno, może dlatego, że serial jest świetny i pochłaniałam odcinki, odcinki długie, ale sezony krótkie, więc na jedno wychodzi w sumie czy 10 długich czy 20 krótszych, czasowo tak samo ;p

ocenił(a) serial na 10
anulka88

No tak ale nie ma 8 sezonów...House jest na pewno dłuższym serialem jeśli zliczyć całość, ale ja nie oglądam tylko parę odcinków. A tak swoją droga to ja chyba nie będę oglądać ostatniego odcinka bo tytuł mówi sam za siebie (chodzi tu o Housa) - Everybody dies...

Ellen Page

No ja ogladam wlasnie 5 odcinek 4 sezonu, jak aresztowano PEDRO. Troche smieszne, bo wladowali mu smierdzacego trupa do auta a on sobie tak spokojnie pojechal? Do tego kiedy, to zrobili, bo przeciez jak wyjezdzal to musial chyba dac walizke do bagaznika i wtedy odkrylby trupa.

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Nie wiem, ale ja to zrozumiałam, że po prostu mu go włożyli (może nawet kiedy już się wykoleił...) ale mnie ciekawi kto wysyłał Mateo te listy o Cristinie Palacios??? Trochę szkoda Pedro... Zresztą spokojny nie był... Był pijany i nie poczuł...

Ellen Page

No moze faktycznie byl taki pijany i nie poczul, szkoda mi go, bo go lubilam.
Ale ta akcja z Amelia tez byla dobra, przyszla, zerknela na laptopa i juz wiedziala, ze tam maja filmy z Irene Espi, potem oczywiscie zamiast schowac te filmy, to zostawili je w laptopie.

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Mogli chociaż zrobić kopie... Albo znaleśc jakies inne miejsce bo nie wierzę, że nie było gdzie schować. Choćby nawet w książkach... Albo u Pauli w pokoju mogli... Kto wysyłał Mateo te listy o Cristinie Palacios??? Bop wydaje mi się, z to nie było wyjaśnione... Albo myślałam o pamiętniku Susany, że go mogli skserować kilka kartek a oni nic i tylko go oddali..

Ellen Page

Nie wiem kto wysylal te listy do Mateo, bo to chyba przez 3 lata ktos wysylal.
Ja czasami moge cos przeoczyc, bo ja przewaznie ogladam w nocy i czasami sobie przysne hehe

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Ja też musiałam perzeoczyć...Ale chyba faktycznie nie było wyjaśnienia...

Ellen Page

Ellen, powiedz mi, kiedy Marcos przejrzy na oczy i zobaczy, ze Amelia jest "niedobra"?

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Nie pamiętam odcinka, ale niedługo i To nie wina Amelii. SPOILERY UWAGA JESZCZE DO TEGO NIE DOSzŁAŚ JAK NIE CHCESZ TO NIE CZYTAJ Amelia ma chorego brata, a potem bardzo pomoże Marcosowi i znowu jej zaufa

Ellen Page

jestem na 2 odcinku 5 sezonu i wlasnie ogladam jak wszyscy sie od niego odwrocili, bo nikt nie ufa Amelii, tylko Marcos. Ale powiedz mi, czy Marcos zakocha sie jeszcze w kims fajniejszym, mozesz pisac wszystko, mnie to nie przeszkadza i tak przeczytalam tutaj prawie wszystkie posty.

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Zakocha się ponownie w Carol i ona SPOILER umrze w 6 sezonie... Chociaż jej nie lubiłam to trochę mi jej szkoda, a potem chyba w Amaia'i ale jeszcze do tego nie doszłam.... Chociaz nie wiem czy niedługo. Jak Marcos odkryje to, że Amelia jest z nimi to będzie udawał, że nie jest na nią wkurzony, ale w końcu będzie miał dość i jej powie.

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

SPOILER tak Amaia za nim będzie chodziła i chodziła. W końcu zwróci na nią uwagę, ale to będzie pod koniec już i się zorientuje że jest z tymi złymi.

ocenił(a) serial na 10
queentights

Amaia będzie ze złymi???

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

tak. jej babcia jest koleżanką wulf'a. zostanie wprowadzona do szkoły w specjalnym celu.

ocenił(a) serial na 10
queentights

Wydawało się, że nic nie wie... Bardzo ciekawe... Wszystko tu chyba próbowali upchnąć...

Ellen Page

W 2 odcinku 5 sezonu Marcos dowie sie, ze Amelia jest z tymi zlymi. Siostra Marcosa razem z kolezanka znalazly u niej bron, ktora potem chcialy chyba wyrzucic, ale Marcos je widzial i bron trafila w jego rece. Potem poszedl do pokoju Amelii, zeby wyjasnic ta sytuacje, ona sie wtedy kapala, zadzwonil jej telefon i na poczte nagral sie Najret - ojciec od Ivana i powiedzial, ze ma schodzic do podziemii, bo alarm sie wlaczyl. Wtedy Marcos zrozumial, ze Amelia nie byla z nim uczciwa. Zaraz ide ogladac 3 odcinek i jestem ciekawa, kiedy Ivan uwierzy, ze Maria jest jednak jego matka?

rybcia13

ale cos mi z tym pistoletem sie nie zgadza, niech ktos mnie poprawi jak cos zle napisalam.....

ocenił(a) serial na 10
rybcia13

Widział ich, ale Martin (Emilio) się dowiedział i mu zabrał, a uczniowie widzieli jak wychodzi z ich pokoju i się kapnęli....
A mi chodziło o nową postać w serialu - Amaia - też na początku myślałam, że ktoś pomylił z Amelią...