PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

pytanie

ocenił(a) serial na 9

znacie jakieś seriale o podobnej tematyce, z wątkiem miłosnym, młodzieżowe i z jakąś tajemnicą

monika199406

El Barco - serial tej samej stacji, również hiszpański, nawet kilku bohaterów występuje z Internatu. No i oczywiście jest tajemnica, jest młodzież, jest miłość :)
Lying game - to już amerykański serial, ale tajemnica też jest ciekawa.

monika199406

Gran Hotel też jest dobry

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Właśnie zaczęłam oglądac i faktycznie jest wspaniały....

Ellen Page

Ale EI i EB o wiele lepsze

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Właśnie nie mogę się zdecydować... GH jest tajemniczy i z intrygą kłamstwa... Wydaje mi się, że jest lepszy od EB, a gorszy od EI, A EB jest lepszy od EI... I teraz jak to zapisać w rankingu....:PPP

Ellen Page

Dla mnie 1. EI 2. EB 3. GH

Bo GH był na początku super, ale popsuło się trochę z 7 czy którymś odcinkiem i już mnie tak nie ciekawi.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

O widzisz. Ja oglądam dopiero 4 odcinek i jest super jak na razie...

Ellen Page

No bo pewien wątek wszystko zepsuł :/ Na początku był super klimat, który pokochałam, a teraz jak na razie nie chce mi się oglądać kolejnego odcinka. El Barco okazał się za to lepszy niż myślałam.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

A przy którym odcinku El Barco jesteś, bo ja widziałam 2 odcinek 3 sezonu...

Ellen Page

Ostatni odcinek 2 sezonu. Gran Hotel skończyłam 8 odcinek, a El Internado oglądam drugi raz i jestem na 3 odcinku 6 sezonu <3
Uwielbiaaaam te seriale. Jestem uzależniona.
Uczysz się hiszpańskiego?

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Jeszcze nie ale niedługo zamierzam... A ja widziałam El Barco, El Internado, Gran Hotel właśnie oglądam i zamierzam Luna, el misterio............ i rodzinę Serrano.... Widziałaś któryś???

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Ellen, według mnie również El Internado najlepsze, a potem cudowny Gran Hotel i jako trzecie El Barco. Żaden serial nie przypadł mi do gustu i nie poruszył serca tak, jak EI właśnie <3

ocenił(a) serial na 10
Grocholinka

Ja tam wolę El Barco od EI.... A to wydarzenie miało związek (w Gran Hotel) z listem znalezionym przez Alicię na biurku Ayali??

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Jakie wydarzenie?

ocenił(a) serial na 10
Grocholinka

Które ma negatywny wpływ na serial....

Ellen Page

Nie, to miało związek z siostrą Julio

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Była zła jak mówiła Angela, spała z Diego... Ale chyba nie zabija / ła??

Ellen Page

Nie, ale się boję oglądać jakieś jeszcze, bo w następnym roku matura... poza tym oglądam jeszcze PLL, Dextera, Skins, Sherlocka, American Horror Story... a niedługo polecą nowe odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

No tak... Ale Luna, el misterio to chyba nie ma gdzie tego obejrzeć nawet po polsku... Oglądałam PLL. Niedługo się przekonam co jest źle w Gran Hotel...

Ellen Page

Nie że źle, ale mniej podobają mi się kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

A są gdzieś odcinki po polsku, po ósmym???

Ellen Page

na kinomaniaku jest chyba z 9 i tam dodają co jakiś czas, bo tłumaczenie jest mniej więcej co 3 tyg.

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Wczoraj wydawało mi się, że było 8 ale teraz jest 9....

ocenił(a) serial na 9
Ellen Page

czy ci naukowcy na początku sami wywołali koniec świata, ty to samo się stało bo jakoś nie zrozumiałam....

ocenił(a) serial na 10
monika199406

Tak jakby to oni to wywołali... (Ale chodzi o El Barco??) Chcieli chyba zrobic projekt: Tworzymy wszystko od nowa ale jakby machina nie działała zostawiamy statki oraz skrawek ziemi...