znacie jakieś seriale o podobnej tematyce, z wątkiem miłosnym, młodzieżowe i z jakąś tajemnicą
El Barco - serial tej samej stacji, również hiszpański, nawet kilku bohaterów występuje z Internatu. No i oczywiście jest tajemnica, jest młodzież, jest miłość :)
Lying game - to już amerykański serial, ale tajemnica też jest ciekawa.
Właśnie nie mogę się zdecydować... GH jest tajemniczy i z intrygą kłamstwa... Wydaje mi się, że jest lepszy od EB, a gorszy od EI, A EB jest lepszy od EI... I teraz jak to zapisać w rankingu....:PPP
Dla mnie 1. EI 2. EB 3. GH
Bo GH był na początku super, ale popsuło się trochę z 7 czy którymś odcinkiem i już mnie tak nie ciekawi.
No bo pewien wątek wszystko zepsuł :/ Na początku był super klimat, który pokochałam, a teraz jak na razie nie chce mi się oglądać kolejnego odcinka. El Barco okazał się za to lepszy niż myślałam.
Ostatni odcinek 2 sezonu. Gran Hotel skończyłam 8 odcinek, a El Internado oglądam drugi raz i jestem na 3 odcinku 6 sezonu <3
Uwielbiaaaam te seriale. Jestem uzależniona.
Uczysz się hiszpańskiego?
Jeszcze nie ale niedługo zamierzam... A ja widziałam El Barco, El Internado, Gran Hotel właśnie oglądam i zamierzam Luna, el misterio............ i rodzinę Serrano.... Widziałaś któryś???
Ellen, według mnie również El Internado najlepsze, a potem cudowny Gran Hotel i jako trzecie El Barco. Żaden serial nie przypadł mi do gustu i nie poruszył serca tak, jak EI właśnie <3
Ja tam wolę El Barco od EI.... A to wydarzenie miało związek (w Gran Hotel) z listem znalezionym przez Alicię na biurku Ayali??
Nie, ale się boję oglądać jakieś jeszcze, bo w następnym roku matura... poza tym oglądam jeszcze PLL, Dextera, Skins, Sherlocka, American Horror Story... a niedługo polecą nowe odcinki.
No tak... Ale Luna, el misterio to chyba nie ma gdzie tego obejrzeć nawet po polsku... Oglądałam PLL. Niedługo się przekonam co jest źle w Gran Hotel...
na kinomaniaku jest chyba z 9 i tam dodają co jakiś czas, bo tłumaczenie jest mniej więcej co 3 tyg.
czy ci naukowcy na początku sami wywołali koniec świata, ty to samo się stało bo jakoś nie zrozumiałam....