Dla zainteresowanych: Yoann Peeters powróci na ekrany latem 2018 r. (przynajmniej w Belgii). Znów będzie próbował wyjaśnić sprawę tajemniczej zbrodni w Ardenach – tyle że już w innym miasteczku i nie w roli inspektora policji.
szukałam ale nie znalazłam nic o 2 sezonie, czy ktoś wie jakieś szczegóły? :)
Od śmierci Drissa minęły cztery lata. Yoann Peeters zmienił miejsce zamieszkania – porzucił Heiderfeld i przeprowadził się do pobliskiej miejscowości Musso. Nie pracuje już w policji i obiecał sobie, że już nigdy nie wróci do zawodu. Niespodziewanie zgłasza się do niego stara znajoma. Lekarka, która kiedyś zajmowała się policjantem, gdy po nieudanej akcji doznał załamania nerwowego, potrzebuje jego pomocy w wyjaśnieniu kryminalnej zagadki.
Pierwszy odcinek zostanie pokazany w belgijskiej TV 11 listopada.
https://www.rtbf.be/auvio/detail_les-premieres-images-de-la-treve-saison-2?id=23 94095
ooo super wielkie dzięki :D obejrzałam 1 sezon dopiero niedawno i naprawdę mi się spodobał ten serial :) ekstra, że będzie na dniach :)
drugi zwiastun, bardziej szczegółowy
https://www.rtbf.be/auvio/detail_la-treve-saison-2-bande-annonce?id=2414188
Ja dopiero dzisiaj, czytając program tv, zobaczyłam, że na alekino będzie leciał juz od niedzieli drugi sezon :).
Niestety, według mnie 2 sezon nie umywa się do pierwszego. Bardzo załuję. Czasem lepiej poprzestać na jednej serii.
Witam. Mam dostęp w nc+ go do drugiego sezonu. Czy warto zaczynać od drugiego? Czy to jakaś kontynuacja czy może zupełnie nowa historia jak np. w Fargo czy Detektywie?
drugi sezon niby nie jest kontynuacją pierwszego ale jednak jest w nim mnóstwo odnośników i (niestety) spojlerow. Moja odpowiedz brzmi NIE, nie warto. Lepiej obejrzeć serie w kolejności.
czemu nie ma drugiego sezonu na netflixie? ;/ mam wykupić wszystkie możliwe platformy żeby obejrzeć następny sezon? wrr
dziękowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać!!! *_* matko ile się naczekałam i naszukałam, ja zazwyczaj ściągam z torrentów i nie ogarniam polskich serwisów :P jeszcze raz dzięki! :)