mam dwa pytania i bardzo proszę o pomoc.
po pierwsze: dlaczego przez studnię mogą podróżować tylko Kagome i Inuyasha a reszta nie? nie rozumiem tego-co jest w nich takiego wyjątkowego?
po drugie: czy ktoś może wie gdzie na necie można obejrzeć odcinki Inuyashy? nie ściągnąć tylko obejrzeć???
--->wierni aczkolwiek nieliczni w tym kraju fani Inuyashy proszę pomóżcie mnie biednej nieświadomej zagubiomej duszyczce ^___^
np. www.gofish.com tutaj znajdziesz wszystkie odcinki
pozdrawiam i miłego oglądania
=)
Eee... A kto powiedział, że tylko oni? >.> Zdaje się, że Sota w którymś tomie mangi również podróżował przez studnie, tylko nie potrafił z niej wyjść i Inu go wyciągnął >.> ...
no dzięki za odpowiedzi :)
ale...co do drugiej z nich mam pewną uwagę: autorka powiedziała że TYLKO oni. Sota nie przeszedł przez studnię bo się nie dało (i ciekawa jestem czemu), on po prostu w niej siedział bo nie mógł sie przenieść w czasie! To Inu przeszedł wtedy przez studnię bo wyczuł zapach Kagome (Sota miał jej krew na ręku) a zresztą bohaterowie nie raz wspominają że tylko Kagome i Inu mogą podróżować przez studnię! Shippo i Sota często podkreślają że oni też by chcieli ale SIE NIE DA. więc ciekawa jestem dlaczego tak jest?
pozdrawiam :)
kagome moze podrozowac jak ma ze soba kawalki tego klejnotu. a inuyasha pewnie dlatego, ze jest pol-demonem i to jedna z jego mocy xD
Tak, ale trzeba pamiętać, że Kagome jest również wcieleniem Kikyo. A odcinki możesz obejrzeć na www.kreskowki.fani.pl tam są wszystkie :) Pozdrawiam fanów ^^
Przepraszam ,zę po tylu latach ale jak to wyjaśniają ostatnie rozdziały mangi? Bo nie mam możliwości wglądu w nią.
obejrzyj Inuyasha Kanketsu-hen jest to zarazem kontynuacja, jak i zakończenie całego anime. mimo, że materiału było na kolejny tasiemiec Inuyasha Kanketsu-hen ma tylko 26 odcinków, więc jest strasznie upchany- nie mieli funduszy. co najgorsze może być w anime to niedokończona historia, więc chwała im, że podjęli taki trud.