jestem po lekturze spoilera ostatniego rozdziału tej wspaniałej mangi :)i nie mogę uwierzyć ,że to już koniec,cała seria na 558 charpterków,licząc około 53 tomiki,na razie dostępne są w necie po angielsku,ciekawe kiedy wydadzą to wszystko po polsku,dla zainteresowanych wstawiam link!!!
http://freelance.110mb.com/
mnie zakończenie rozczarowało:( mam nadfzieję, że autorka pokusi się na jakąś kontynuację.
A co niby byś oczekiwał w tej kontynuacji? Chyba przygód potomków głównych bohaterów. Inaczej tego nie widzę. Zło przepadło, dobrzy bohaterowie są razem. Nie ma o czym pisać. Najwyżej jakiś dodatek extra - nic ponadto. No i może pokuszą się kiedyś o jakąś kinówkę (gdy w końcu zdecydują się na kontynuację anime i dotrą z tym do końca).
Ciąg dalszy czyli dzieci^^ W sumie chciałabym to zobaczyć, ale faktycznie w dodatku np. specjalnym 30 minutowym odcinku, bo w sumie kontynuacja straciła by na tej niepewności, słodkim napięciu między zakochanymi bohaterami, i na walkach zapewne też. To było by naciągane i nieświeże, nie targające emocjami...ale zobaczyć ich przykładowo po 10 latach to by było coś..i ciekawe czy ich dzieci były by w jednej trzeciej demonami i mieli uszka?? :P