Ludzie kurde, co wchodze zobaczyc jakas ocene i opinie serialu czy filmu wszystko jest zle. Moim zdaniem przed dodaniem komentarza na tej stronie powinien byc jakis test IQ, bo wszystko tutaj hejtujecie. Serial obejrzalem do 9 odcinka wlacznie, bo ostatni dopiero bedzie mial premiere 10 grudnia i moim zdaniem serial zdecydowanie warto obejrzec.
co jest nie tak z tobą a nie z filmwebem że podoba ci się coś takiego? Zastanawiałeś się chwilę nad tym?
Polecam drug sezon, to zrozumiesz niską ocenę tego serialu, zresztą bzdurnego.
Nie każdemu musi się podobać wszystko, a ludzie chętniej piszą negatywne komentarze niż pozytywne - to dotyczy wielu dziedzin życia. Na razie serialu nie oceniam, bo jestem dopiero na piątym odcinku, ale trudno przymknąć oko na bzdurki typu "autobus wpada do przepaści na oko 20 metrów pionowej skały i jest niemal nieuszkodzony, prawie wszyscy przeżywają". Warstwa emocjonalna też trochę naciągana, ale daję szansę i zobaczymy - może będzie lepiej.
bo lemingom jest wszystko jedno, a ludzie nie trawia patolemingozy? tak trudno zrozumiec, ze ludzie maja juz dosc calego DEI i syfu woke forsowanego przez korpokolchozy? dorosniesz to zrozumiesz.
Może ci się podobać tylko oznacza to tyle, że masz ch**owy gust, więc nie narzekaj na hejt i innych użytkowników.
Spoiler: Dobrnałnąlem do 5. Nie chodzi o błędy. Tylko o nudę oraz to że to nie DC czy Marvel. 1. Młoda lesbijka nie może byc dyrektorka w japońskiej NASA bo kto zna Japonię to wie że to niemożliwe. 2. Autobus z dzieciakami wpadł bo takiej dziury że prawdopodobieństwo że ktoś by przeżył jest zdrowe. Dzieciaki są jak na pikniku w rzeczywistości gdyby przeżyły co jak pisałem nie mogło się zdarzyć to zajmowanie się mobbingiem między sobą nie mówiąc już o wspinaniu się na 50m skalę nie wchodzi w grę. 3. Żołnierz na pustyni zachowuje się jak psychik i socjopata. 4. Małżeństwo bliskowschodnich amerykanów to samo. Teoretycznie świat się wali z nieba leci nie wiadomo co, dla żony najważniejsze jest co mąż totalny fajtłapa ma w telefonie i czy na zdradził i jak. Dziecko im znika przy drodze bo się kłócą i nikt nic nie widzi. Dalej już nie mogłem. Bo jak ma być realizm to ma być. Bo taki ten serial miał cel. Jakbym chciał obejrzeć człowieka mrówkę to chce wiedzieć że to jest o tym od początku.