btw IF pojawił sie w drugim sezonie Luke Cage (wiem że ten serial IF jest najmniej lubiany z Marvela ale I'm just sayin)
Jak to kto ? Wszyscy fani marvrvela ;D Jak wolicie odpalic 1 i maraton ile daciee rade moze i do końca. Czy sobie dawkujecie ta przyjemność ?? Ja np to drugie. Lece z dwoma odcinkami na dzień :) Oglądam jeszcze duzo innych seriali ale IF jest tutaj traktowany priorytetowo ;)
W sobotę było więcej wolnego, to machnąłem 4, tak gładko wchodziło ;) Dzisiaj w tygodniu zacząłem dawkowanie 2 odcinki dziennie. I trzeba przyznać, każdy kolejny odcinek coraz to lepszy, czego nie mogłem powiedzieć o nowych sezonach Jessiki Jones i Luke'a Cage'a. Krótko mówiąc, Iron Fist ratuje ten rok ;)
już zakończone. Najkrócej ujmując w 1wszym była ogólnie zła historia która została uratowana przez wspaniałych aktorów i niektóre walki a tutaj była genialna historia i genialny grunt pod nią - czyli cała vandetta Davosa ale została przeprowadzona jakos tak powierzchownie i bez duszy , nie było czuc Powera i jeszcze to zakończenie gdzie w rozgrywkę miedzy dwoma Fistami wplątali Coleen rozcięczając gęstośc całej stytuacji i takie nijakie coś wyszło. Powalczył trochę z nią trochę z nim dostał w morde finito. Zero epickości , nic ;( Ale i tak było dużo dobrego i sezon ten jest progressem dla serialu a nie odwrotnie nie wielkiem ale jednak.