PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704333}

Iron Fist

2017 - 2018
6,2 28 tys. ocen
6,2 10 1 27538
4,2 13 krytyków
Iron Fist
powrót do forum serialu Iron Fist

Nachalny Danny

ocenił(a) serial na 8

Po 1wszym epie jak sobie rozkminiłem w jaki sposób Dany próbuje wrócić do starego życia jest sposobem totalnie nieudolnym. Robi to kompletnie bez wyczucia, wygląda jak wygląda nie trzaska żadnymi zaginającymi gadkami - kompletnie się nie dziwię tej rodzince że tak go traktują i że hitmanów za nim jego dawny kolega posłał. Czego on się spodziewał ten Danny ? ^^ Generalnie po 1 epie mi się podoba ale czy ten Danny naprawdę taki prosty i łatwowierny będzie ? O.O

mordarg

W początkowych odcinkach jest bardzo łatwowierny, później się to zmienia. Ale serial pokazuje dlaczego on taki jest.

mordarg

Żył tyle czasu w odosobnieniu od normalnego społeczeństwa, że można się spodziewać po nim łatwowierności.

ocenił(a) serial na 6
mordarg

Ależ o to chodzi w tej postaci. On nie ma pojęcia o tym jak funkcjonuje społeczeństwo i jak rozmawiać z ludźmi. Mentalnie jest dalej 10-latkiem, choć jednocześnie bardzo inteligentnym i wytrenowanym. Dla mnie to bardzo ciekawe obserwować w jaki sposób wraca do tego świata. Uważam, że postać Danny'ego jest największym plusem tego serialu.

mordarg

Mnie najbardziej razi jego naiwność. Ale liczę, że się wyrobi. Najfajniejsza postać serialu :)