PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704333}

Iron Fist

2017 - 2018
6,2 28 tys. ocen
6,2 10 1 27538
4,2 13 krytyków
Iron Fist
powrót do forum serialu Iron Fist

także drugie sezony naszych ulubionych seriali , które następują po Defendersach dają nam 3 głównych Villainów:
1. Jessica Jones - Jej matka . Villain który nie jest do końca villainem, chce dobrze ale jej działania doprowadzają do coraz to gorszych tragedii
2. Luke Cage - Bushmaster. Kozak który chce po prostu rozyebać Luke'a I Panią Dillard. Z czasem zaczyna mu bardziej zależeć na śmierci tej drugiej przez co nawet jest w stanie zawrzeć sojusz z Cage'em
3 Iron Fist - Davos. - postać która miała tą fajną sposóbnosć że mogła wyewoluować od pierwszego sezonu gdzie był tylko gniewny. Teraz stał się gniewny i zabójczy. Postać która wierzy w to co robi ale przy tym ma tak wypaczoną wizję świata że zakrawa to aż o autoironię.

Który z tych łotrów wg was jest najciekawszy ?? Moim zdaniem najciekawszy tak na dzień dobry jest Bushmaster ale jednak cała historia Davosa i jego motywacja z pierwszego sezonu sprawia że ta postać najbardziej mi imponuje także dla mnie jest to DAVOS :) A Dla was ?>>??

ocenił(a) serial na 8
mordarg

Matka Jessiki była villainem na siłę. W sumie ciekawa postać, tylko to niezdecydowanie scenarzystek, co z nią robić na ekranie, mnie mega irytowało. I jeszcze mnie denerwowało, jak wpadała w szał - wyglądało to megakomicznie.
W sumie to z tej trójki Bushmaster wygrywa. Davos spoko, nawet lepszy jako Iron Fist od Danny'ego, chociaż on mi bardziej przypomniał antybohatera, jak się już nim stał, niż złoczyńcę. Dopiero w 8 odcinku zaczęła mu już odbijać szajba na całego. Ale nad nimi wszystkimi jednak wygrywa Walker. Bushmaster mnie po jakimś czasie szybko znudził (ale to ze względu na sezon Luke'a, który ciągnął się jak krew z nosa). Walker zaś w każdej scenie orała wszystkich swoją grą i nieprzewidywalnymi zachowaniami. Chociaż ją z drugiej strony też ciężko nazwać villainem.

ocenił(a) serial na 8
czlowiekfrank

Noo. Mary/ Walker pojawiła się totalnie niespodziewanie ( nikt kogoś takiego nie oczekiwał w Iron Fiście lol ) I jest naprawdę udana. Na chwilę obecną nie można stwierdzić kim ona wgl tak naprawdę jest i czego chce i cały ten motyw z trzecią osobowoscią - zajebiscie ciekawa postać ;D