Irys

A-i-ri-seu
2009 -
8,1 934  oceny
8,1 10 1 934
Irys
powrót do forum serialu Irys

ocenił(a) serial na 10

Dwie najlepsze moim zdaniem sceny:
1. Kiedy Kim Hyun Joon i Jin Sa Woo uciekają z klubu przed jakimiś kolesiami..Haha
2. Noi oczywiście kiedy Vick skręca kark dziewczynie pracującej w NSS co już nie pamiętam jak się nazywała..xD..Ten jego zabójczo-powalający wzrok..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Norie420

Zdecydowanie za najlepszą scenę uważam tą, który ty również wymieniasz, czyli moment gdy Vick skręca kark Mi Jun. To jest dość zaskakujący moment (choć z drugiej strony, czegóż by innego spodziewać się po Vicku? ;)). W ogóle podobała mi się postać Vicka, to był taki totalnie wyprany z wszelkich emocji gość, czasem nawet miałam wrażenie, że zabijanie sprawia mu przyjemność. Mimo, że podchodziłam z rezerwą do tego, że w serialu zagra TOP, bo ogólnie uważam, że od grania są aktorzy a nie wszelkiej maści celebryci, to jednak muszę zwrócić honor, bo uważam, że TOP bardzo dobrze spisał się w tej roli.

ocenił(a) serial na 9
styropian22

Vick jest idealnym mordercą, bez uczuć z drobną radoszką by każdym kolejnym zabitym. Ten jego wzrok jest obezwładniający, choć muszę przyznać, że łudziłam się, iż jego związek z Yang Mi Jung ma trochę głębsze podłoże niż tak bezpardonowe jej wykorzystanie. A jak skręcił jej kark to się zdziwiłam, zaskoczyło mnie to. Chociaż podejrzane wydało mi się to jego nagłe pojawianie się w miejscach, gdzie i ona była. Jest jedyną postacią,która co chwilę ma inną fryzurę ;) I nie jest taki miękki jak główny bohater, który ciągle płacze. Trochę mnie to zaczęło denerwować. Zostały mi jeszcze dwa odcinki do końca i chociaż wiem, że Vick zginie to nic mnie nie powstrzma przed obejrzeniem ich ;)

Najlepsza scena:

1. Vick kopie tyłki dupką w barze, którzy zaczepiali Yang Mi Jung - to jego spojrzenie.
2. Vick skręca kark Mi Jung.
3. Kiedy Hyeon-Jun Kim orientuje się, że Yuki została zastrzelona podczas ucieczki przed Vickiem. ;/ I ta muzyka, gdy ją opłakuje.
4. Strzelanina, gdy Hyeon-Jun wraz z Seon-Hwa ukradł bombę a terroryści próbują ich zabić. Fajna scenka.

Norie420

czy ktoś wie, jak nazywa się piosenka , do której uciekają? (chodzi mi o 1 scenę , o której wspomniałeś )

ocenił(a) serial na 9
Norie420

No i jeszcze te sceny:

- Sa Woo umiera w ramionach Hyeon-Jun - pierwszy raz się popłakałam wraz z głównym bohaterem.
- śmierć/ nie-śmierć Vicka, skubany do końca się nie poddawał ;)
- śmierć Hyeon-Juna, kiedy patrzy na stojącą przy latarni morskiej swoją "przyszłą" narzeczoną a ona nie słyszała strzału, bo miała słuchawki w uszach. (ja ułożyłam misterny plan, w którym zabójcą Hyeon-Juna jest Vick po rekonwalescencji / Vick na wózku / Vick w długich lokowanych włosach <szok>) ;D
- wyjawienie prawdy Sa Woo dlaczego podjął się zabicia Hyeon-Juna a ona powiedziała, że ma go gdzieś i mu nie wybaczy. Bitch!