Na TVP1 można zobaczyć animowanego Jasia. Chwila! Zaczekajcie momencik! W ciągu 2 LAT (!!!!) na TVP1 o najróżniejszych porach (najczęściej przed południem) były odcinki Jasia. Brał stałej pory to pikuś przy wyemitowaniu w ciągu tych 2 lat odcinków: 2, 3 i prawdopodobnie 8, 17 i 18. Gratuluję głupoty!!! A Teletubisie miały stałą porę. Taaa... o 8 rano. Jednym słowem KRETYNI. Na szczęście w Anglii zaczął pojawiać się Jasiu na DVD. W Polsce też się ukazuje (w Anglii jest na razie 5 DVD, a w Polsce 2 DVD: dystrybucji TiM Film Studio). O czym to ogólnie świadczy? Że Jedynka dba tylko o Modę na Sukces i Klan? TVP1... wspaniały, odpowiedzialny kanał, nie ma co... tragedia... (a przy okazji odcinek 18 był 4 czerwca 07) Nie warto zabierać się za oglądanie na TVP1, tak postępują też z Sąsiadami (Pat i Mat). I nie tylko. Nieodpowiedzialni ludzie.
Mnie dobiło traktowanie w ten sposób CSI...po emisji o godz. 21.00 "Kryminalne zagadki..." wylądowały ok. północy...i oczywiście gdy są powtórki jakiegoś sezonu (tylko po to, by zapchać dziurę w programie) to sezon jest czasami przerywany w połowie, ot tak sobie...
Za to jestem pewna, że "Modę na sukces" będziemy oglądać jeszcze wiele lat i to w porządku chronologicznym :)
Zrezygnowalem juz z CSI na jedynce, tylko na AXN da sie ogladac chronologicznie i o normalnych porach. A na Jasia Fasole wlasnie mi sie udalo trafic i ogladam z zaciekawieniem, fajnie animowany :)
Jak im pasuje tak puszczają! Gdy załączam TVP1 (choć robię to bardzo rzadko, bo mój ulubiony serial PKRM leci na TVP) jestem rozczarowany nagłą zmianą programu. TRAGEDIA!!!!!
dzisiaj bedzie o 1:20 na TVP w nocy!! Masakra :(
Nastawie tunerek to bede nagrywal :)