PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114940}

Jaś Fasola animowany

Mr. Bean: The Animated Series
2002 - 2019
6,8 3,5 tys. ocen
6,8 10 1 3525
Jaś Fasola animowany
powrót do forum serialu Jaś Fasola animowany

Idioci z TVP1

ocenił(a) serial na 10

Na TVP1 można zobaczyć animowanego Jasia. Chwila! Zaczekajcie momencik! W ciągu 2 LAT (!!!!) na TVP1 o najróżniejszych porach (najczęściej przed południem) były odcinki Jasia. Brał stałej pory to pikuś przy wyemitowaniu w ciągu tych 2 lat odcinków: 2, 3 i prawdopodobnie 8, 17 i 18. Gratuluję głupoty!!! A Teletubisie miały stałą porę. Taaa... o 8 rano. Jednym słowem KRETYNI. Na szczęście w Anglii zaczął pojawiać się Jasiu na DVD. W Polsce też się ukazuje (w Anglii jest na razie 5 DVD, a w Polsce 2 DVD: dystrybucji TiM Film Studio). O czym to ogólnie świadczy? Że Jedynka dba tylko o Modę na Sukces i Klan? TVP1... wspaniały, odpowiedzialny kanał, nie ma co... tragedia... (a przy okazji odcinek 18 był 4 czerwca 07) Nie warto zabierać się za oglądanie na TVP1, tak postępują też z Sąsiadami (Pat i Mat). I nie tylko. Nieodpowiedzialni ludzie.

efcek

Mnie dobiło traktowanie w ten sposób CSI...po emisji o godz. 21.00 "Kryminalne zagadki..." wylądowały ok. północy...i oczywiście gdy są powtórki jakiegoś sezonu (tylko po to, by zapchać dziurę w programie) to sezon jest czasami przerywany w połowie, ot tak sobie...

Za to jestem pewna, że "Modę na sukces" będziemy oglądać jeszcze wiele lat i to w porządku chronologicznym :)

ocenił(a) serial na 7
Jorjan

Zrezygnowalem juz z CSI na jedynce, tylko na AXN da sie ogladac chronologicznie i o normalnych porach. A na Jasia Fasole wlasnie mi sie udalo trafic i ogladam z zaciekawieniem, fajnie animowany :)

ocenił(a) serial na 10
efcek

Jak im pasuje tak puszczają! Gdy załączam TVP1 (choć robię to bardzo rzadko, bo mój ulubiony serial PKRM leci na TVP) jestem rozczarowany nagłą zmianą programu. TRAGEDIA!!!!!

efcek

"Moda" jest na dwójce.
Wiem, bo oglądam ;)

ocenił(a) serial na 9
efcek

dzisiaj bedzie o 1:20 na TVP w nocy!! Masakra :(
Nastawie tunerek to bede nagrywal :)

ocenił(a) serial na 1
efcek

KLAN PONAD WSZYSTKO! Akurat o KLAN TVP1 ma dbać!!!