Nie cierpię tego serialu! Wszystko co jest związane z Jasiem Fasolą nie śmieszy mnie...
Idź obejrzeć dobranocke, umyj zęby i do spania dziecko.
Nie znasz się na filmach to się nie wypowiadaj.
Nie znasz się na prawdziwych komediach jaś fasola jest najlepszy
lepiej obejrzyj m jak miłość albo mode na sukces ja daje 100/10punktu
Nie cierpię tego serialu! Wszystko co jest związane z Jasiem Fasolą nie śmieszy mnie... Taa za to masz mokro w gaciach po obejrzeniu Zbuntowanych.Moja ocena tego serialu 10/10,no jak mozna go nie lubieć?.
To było do mnie? Pytam bo ciężko sie połapać z tymi odpowiedziami na filmwebie. Kierowałem swoją odpowiedź do założycielki tematu, a serial jest oczywiście genialny.
Dziewczyna nie lubi starszych seriali, a kocha nowe... I niestety zauważyłem, że ci którzy nie lubią Fasoli, lubią Benny Hilla i odwrotnie... Ja lubię ich obu choć bardziej Fasole ;)
P.S.
A dziewczyna uległa modzie i Skazany na śmierć i inne nowe seriale ogląda i lubi bo musi, bi inaczej by nie miała o czym gadać w szkole z koleżankami ;)
Ach, przypomniales mi o Bennym Hillu! To tez byl serial, zawsze chyba lecial jakos w godzinach obiadowych, jak bylam szczylem to moj tata zawsze to ogladal. Fasole oczywiscie tez. Hilla juz dawno nie widzialam, ale Jas smieszy bardziej niz kiedys :)
Pewnie złe wspomnienia z dzieciństwa.
Kolejna chora osoba, której film się spodoba to daje 9, a jak nie to 1. Takich ludzi powinni kasować z filmwebu i dawać mandaty za psucie średniej filmów.
Najlepszy serial komediowy na swiecie jak dla mnie. Pamietam caly czas prawie plakalem ze smiechu ogladajac go. Nie dawno sprawilem sobie calosc i ogladalem juz nie jeden raz :)
Dla formalnosci 10/10
I dobrze. Poprzez takie przydzielenie werdyktu widać we wszystkich detalach, postrzeganie żartu, odbieranie cech, atutów aktora czy pasującą konwencję produkcji.
Głosu nie potępiam, choć sam mimo całkowitemu oddaniu się niechęci do westernów, najniższej noty nie wystawiłem.
10/10
to prawda ze jas fasola jest kiepski a Rowan Atkinson jest slabym aktorem, do tego slaby scenariusz bo kazdy odcinek polega mniej wiecej na tym samym tylko w innych miejscach i ile mozna tego ogladac?
raz w tygodniu po pracy przy piwie i tyle, nie ma sie czy ekscytowac
Do konca nie jestem...jestem jedynie jednym z etapow ewolucji...homo masturbantusie....