PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95293}

Jaś Fasola

Mr. Bean
1990 - 1995
7,5 72 tys. ocen
7,5 10 1 72121
7,4 14 krytyków
Jaś Fasola
powrót do forum serialu Jaś Fasola

1/10 TYLKO!!!

ocenił(a) serial na 1

Nie cierpię tego serialu! Wszystko co jest związane z Jasiem Fasolą nie śmieszy mnie...

użytkownik usunięty
Paulisia

Idź obejrzeć dobranocke, umyj zęby i do spania dziecko.
Nie znasz się na filmach to się nie wypowiadaj.

ocenił(a) serial na 10

Nie znasz się na prawdziwych komediach jaś fasola jest najlepszy
lepiej obejrzyj m jak miłość albo mode na sukces ja daje 100/10punktu

Paulisia

TO JEST SUPER DZIEWCZYNO IDŻ SOBIE POOGLĄDAĆ TELETUBISIE I LULU :)

ocenił(a) serial na 10
minis19

Muszą istnieć takie fucki, żeby znawcy kina wyróżniali się na ich tle.

ocenił(a) serial na 10
SWJar

Nie cierpię tego serialu! Wszystko co jest związane z Jasiem Fasolą nie śmieszy mnie... Taa za to masz mokro w gaciach po obejrzeniu Zbuntowanych.Moja ocena tego serialu 10/10,no jak mozna go nie lubieć?.

ocenił(a) serial na 10
Wujek_Sam

To było do mnie? Pytam bo ciężko sie połapać z tymi odpowiedziami na filmwebie. Kierowałem swoją odpowiedź do założycielki tematu, a serial jest oczywiście genialny.

ocenił(a) serial na 10
Wujek_Sam

Przymuliło mnie, sory, nie zauważyłem że zacytowałeś ;)

ocenił(a) serial na 10
SWJar

Dziewczyna nie lubi starszych seriali, a kocha nowe... I niestety zauważyłem, że ci którzy nie lubią Fasoli, lubią Benny Hilla i odwrotnie... Ja lubię ich obu choć bardziej Fasole ;)

ocenił(a) serial na 10
Jedras992

P.S.
A dziewczyna uległa modzie i Skazany na śmierć i inne nowe seriale ogląda i lubi bo musi, bi inaczej by nie miała o czym gadać w szkole z koleżankami ;)

Jedras992

Ach, przypomniales mi o Bennym Hillu! To tez byl serial, zawsze chyba lecial jakos w godzinach obiadowych, jak bylam szczylem to moj tata zawsze to ogladal. Fasole oczywiscie tez. Hilla juz dawno nie widzialam, ale Jas smieszy bardziej niz kiedys :)

Paulisia

Pewnie złe wspomnienia z dzieciństwa.
Kolejna chora osoba, której film się spodoba to daje 9, a jak nie to 1. Takich ludzi powinni kasować z filmwebu i dawać mandaty za psucie średniej filmów.

ocenił(a) serial na 10
Paulisia

Najlepszy serial komediowy na swiecie jak dla mnie. Pamietam caly czas prawie plakalem ze smiechu ogladajac go. Nie dawno sprawilem sobie calosc i ogladalem juz nie jeden raz :)
Dla formalnosci 10/10

Zetnakatel

jaś fasola jest super.
Paulisia idź lepiej przełącz na dobranockę.
ocena serialu 10/10

maxior

Racje, "Jaś Fasola" jest super.Mimo już ile lat temu kręcili odcinki nadal bawią.

ocenił(a) serial na 10
Paulisia

Może po prostu nie masz poczucia humoru?

hoffmaniaczka

nie wierze ze jest ktos kogo jas fasola nie smieszy. jak dla mnie jest genialny, 10 bezapelacyjnie

ocenił(a) serial na 10
Paulisia

I dobrze. Poprzez takie przydzielenie werdyktu widać we wszystkich detalach, postrzeganie żartu, odbieranie cech, atutów aktora czy pasującą konwencję produkcji.
Głosu nie potępiam, choć sam mimo całkowitemu oddaniu się niechęci do westernów, najniższej noty nie wystawiłem.
10/10

użytkownik usunięty
SteveSiedem

to prawda ze jas fasola jest kiepski a Rowan Atkinson jest slabym aktorem, do tego slaby scenariusz bo kazdy odcinek polega mniej wiecej na tym samym tylko w innych miejscach i ile mozna tego ogladac?
raz w tygodniu po pracy przy piwie i tyle, nie ma sie czy ekscytowac

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Xerxo

Do konca nie jestem...jestem jedynie jednym z etapow ewolucji...homo masturbantusie....

Paulisia

Po Twoim nicku i awatarze domyślam się że nie rozumiesz humoru jaki jest pokazany w tym serialu, zapewne wolisz dzisiejsze produkcje USA typu Hannah Montana itp. a Mr.Bean Cię po prostu nudzi.
Ode mnie dla serialu zasłużone 10/10