PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95293}

Jaś Fasola

Mr. Bean
1990 - 1995
7,5 72 tys. ocen
7,5 10 1 72116
7,4 14 krytyków
Jaś Fasola
powrót do forum serialu Jaś Fasola

Angielski humor albo się kocha, albo nienawidzi. Tak jak Mr. Beana (nie cierpię polskiego "tłumaczenia" - Jaś Fasola...).Ja należę do tych pierwszych - uwielbiam Anglię, Anglików i ich humor! Odcinki Mr. Beana, mimo że oglądałam już niezliczoną ilość razy, za każdym jednym razem mnie do łez śmieszą. :D To zachowanie Mr. Beana jest tak głupie i bezsensowne, że aż śmieszne. :D
A mimika Rowana Atkinsona - cud, miód i orzeszki!

nensha

To muszę Ci powiedzieć iż jesteśmy jakby bratnimi duszami:) Kochamy Anglię, Anglików, angielski humor.... i Jasia Fasolę:) pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 10
blablajga

Miłe panie skoro tak lubicie UK
proponuje więc zacząć śpiewać pieśń "I Vow to thee my country" ona najlepiej podkreśla ich dumę narodową tylko że inni posądzają ich o nacjonalizm w związku z tym utworem.
No cóż Jaś fasola rządzi lubię go oglądać on jest praktycznie jak moje lustrzane odbcie oglądając jego czuje jakbym oglądał siebie :)
Też mam kapryśną mimikę twarzy co widać na moim atavarze pozdrawiam

użytkownik usunięty
nensha

a sie nie zgodze. mi się np bardzo podoba jaś fasola ale z drugiej strony to monty python [serial szczególnie] w ogóle nie przypadł mi do gustu ... więc można też lubić :P i to wybiórczo :)

monty python to juz absurd w najczystszej postaci, ale ja osobiescie kocham jeszce czarna zmije i hotel zacisze, no i jeszce allo allo :D

nensha

Taaaaaa, Hotel Zacisze, Fasola i Allo allo to najlepsze sposoby na śmiech.
Nic dodać, nic ująć.

ocenił(a) serial na 7
a_lex290

jeden z najlepszych a zarazem najgłupszych seriali jakie powstały :D szkoda mi tylko poczciwego Mr.Beana w "Wakacjach Jasia Fasoli";/ zepsuli :P

ocenił(a) serial na 10
nensha

Angielski humor to jest coś. Chociaż czasem przeginają - mój umysł nigdy nie osiągnął takiego poziomu abstrakcji aby przetrawić Benny'ego Hilla.

ocenił(a) serial na 7
Motorcycle_Boy

hehe, mój też nie :P i jakoś niespecjalnie żałuje xD