PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95293}

Jaś Fasola

Mr. Bean
1990 - 1995
7,5 72 tys. ocen
7,5 10 1 72116
7,4 14 krytyków
Jaś Fasola
powrót do forum serialu Jaś Fasola

Odcinek.

ocenił(a) serial na 10

Pamiętacie odcinek kiedy Mr. Bean przygotowywał indyka do pieczenia i gdy włożył ręke do środka został mu tam zegarek, a poźniej chodził z indykiem na głowie?? HAHAHA Jeden z najlepszych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Banana_kiler

hahaha :D taaaa i swojej dziwczynie kupił tamten tandetny obrazek z wystawy sklepu jubilerskiego, a potem narobił jej nadziei na pierscionek:] fajna byla jej mina gdy sie okazalo ze to nie pierscionek tylko haczyk do obrazka ;)

ocenił(a) serial na 10
charlotte_3

Nie, najlepszy skecz z tego odcinka to ten, jak dyrygował orkiestrą. :D Całkiem sprawnie mu to szło. :D

nensha

Pamiętacie może jak nazywa sie ten odcinek z indykiem??

robert135c

Niewiem jak się nazywał ale to był odcinek świąteczny :) wczoraj leciał na Polsacie. Dobre było też jak ciągał mikołaji za brody aż w końcu pociągnął takiego co miał prawdziwą brodę :)

ocenił(a) serial na 10
Axel

Odcinek ten to "Merry Christmas Mr. Bean" z 1992r. 7 odc z 14, pozdrawiam fanów

ocenił(a) serial na 8
Banana_kiler

W tym odcinku najbardziej rozbawiła mnie inscenizacja szopki (tej, wystawionej w sklepie) przez Jaśka. Ubaw po pachy - helikopter z magnesem zabiera Jezuska do Domku Barbie :))))))

Estranged

No z tą szopką też było dobre np. jak dinozaurem straszył Jezuska :]
A mnie podobało się jeszcze jak choinkę tą dużą uciął i zawiózł na dachu swojego samochodu a potem tylko wyciął sam czub choinki a reszte wyrzucił przez okno :)

ocenił(a) serial na 10
Banana_kiler

Super fajny!Ja tego odcinka nigdy nie zapomne!