PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636103}
5,8 6,0 tys. ocen
5,8 10 1 6042
Ja to mam szczęście
powrót do forum serialu Ja to mam szczęście

Każdy polski serial komediowy musi od razu opowiadać o jakiś niestworzonych historiach, żeby rozśmieszyć widza? Kto normalny maluje się jak <urzyn czy przebiera za jakąś Chinkę czy Japonkę na spotkanie biznesowe swojego męża?

Lunona_2

Popier*olone, już starzy lokatorzy czy sąsiedzi pomimo swej tandety i kiczu potrafili bardziej rozbawić, choćby głupotą. Ten serial naśladuje zagraniczne, na każdym kroku widać przepych, niczego nie brakuje, te " pseudo " żarty kosztują, kogo na takie pierdoły stać? Dlatego ciężko jest się w jakikolwiek sposób utożsamiać z bohaterami, tragedia, sram tym. Niech się uczą od " Rancza ", jedyna udana komedia ostatnich lat...

hitman4334

Zgodzę się z Tobą w porównaniu do Rancza do dno i kicha. Ranczo przynajmniej pokazuje prawdziwą Polskę i śmieszy ŚMIESZY!

Dorota3012

RANCZO? prawdziwą Polskę z której strony? chyba żartujecie? Zgodzę się z tą tezą na podstawie tylko tych pierwszych odcinków te nowe są całkowitą porażką. Właściwe wolę ten serial i rodzinkię.pl niż RANCZO gdzie kusy zmienia oświatę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 1
hitman4334

Zgadzam się, w dodatku wszędzie aluzje do seksu, ja nie mam z tym problemu no ale przecież to nie jest śmieszne, ojciec uprawia joge czy coś w tym stylu z jakimś instruktorem, zaklinowali się w pozycji wiele mówiącej a syn wchodzi, toczy z nich beke, robi zdjecie i nara i jeszcze tekscik 'to wy tu chyba kamasutre cwiczycie'. No ku.rwa, a gdzie godnosc osobista? Pominmy, ze w normalnym polskim domu nikt nie sciaga instruktora i nie cwiczy z nim jogi ale dobra dajmy na to, ze tak sie wydarzylo to czy smarkacz nie powinien pomoc. A ojciec to juz napewno powinien go zjechac z takie teksciki. Głupie, nieśmieszne, czekam aż zrobią jakis polski serial komediowy z rodziną w której żyje 2 pedalow, dzieci i dzieci z pedalami codziennie zartuja z siebie nawzajem z podtekstami erotycznymi w stylu "chyba cie reka boli od czego innego, tato"... Ja pier... Polska komedia schodzi na psy, seriale - dno, filmy - dno, a formula tych seriali na sile wzoruje sie na USA, spoko ale niech nie przenosza reali Stanów na Polskę, bo to dwa inne kraje. Tam sa inne obyczaje, bardziej liberalne, w Polsce bardziej konserwatywne i dobrze.

ocenił(a) serial na 4
Lunona_2

albo czy ktos robi operacje drzewa...patologia...

Lunona_2

Zgadzam się. z tym,. Wszystko w tym serialu jest taki nierealne i sztuczne. Zachowania prezentowane w tym serialu pochodzą w prostej linii od "bardzo zabawnych" amerykańskich serialów w których rodzina (lub jej część) robi z siebie idiotów.