Formuła serialu do przyjęcia - z założenia krótkie zabawne scenki, reszta: DNO. Dobór aktorów
wyjątkowo niefortunny, Natalia z Ojca Mateusza nadal jest Natalią, Jacek Braciak kompletnie nie
pasuje do niczego (jesli miał być to celowy zamiar twórców w celu rozbawienia odbiorców - nie
udało sie), jeszcze dzieciaki jakoś ratują obsadę... Oglądając ten serial za każdym razem męczę
się i nie tylko ja, wielu moich znajomych podziela moje odczucia - krzykliwe bezsensowne
dialogi, idiotyczne sytuacje absolutnie nie wywołuja nawet lekkiego usmiechu na ustach. Poziom
intelektualny serialu nie do określenia (muł i dna nie widac). Za emocjonalną ocenę
przepraszam, ale wlasnie męczę kolejny odcinek ;)
No właśnie po co ?:P jak mi sie coś nie podoba to specjalnie nie komentuje :) ja widzialem teraz jeden odcinek i zastanawiam sie oco kaman bo karolak z rodzinki .pl mial tam żone a tu jakies laski zarywa a myslalem ze to polączone sa wątki bo tam odwiedzal go ten kajtek z tego serialu :P może Autobus wiesz ?:D
Ja też myślałem że tamta rodzinka odwiedza tom ale jednak nie i nie wiadomo o co chodzi :p
to po co ''meczysz'' ten serial ? nie kumam cie jak ci sie nie podoba to nie ogladaj anie.... akurat podzielam twoje zdnaie tez tego nie lubie no ,ale zachowujesz sie dziwnie...........................................
Juz nie ogladam, bez obaw (czy w ogole to jeszcze graja?), sprobowalam kilka razy liczac na fajna rozrywke, po ewidentnym rozczarowaniu zaniechalam dalszej "meki". A po obejrzeniu kilku odcinkow chyba mialam prawo wyrazic swoje zdanie, hę?
no mialas prawo ,ale skoro od razu ci sie nie podoba to po co pisalas az na sile ,ze wlasnie mecze kolejny odcinek... nikt cb nie zmusza przeciez.. xd
No wiesz, tak jak sam tytuł wątku wskazuje - to co Katalina pisze, to nieporozumienie. ;)