Kinga jest swietna, J. Braciak tez swietny - Kozuchowskiej nie lubie (stad niechec do rodzinki.pl) i Karolaka jest za duzo wszedzie (choc tutaj tez gra-dobrze ze nie glowna role).
a szczerze-seriale sie niczym nie roznia. scenki swietne.
Moim zdaniem: Ja to ma szczescie 8/10
Rodzinka.pl 7/10
Niczym nie różnią? Proszę Cię.. Rodzina.pl jest chociaż zabawna, a to? Oglądałam jeden odcinek i chciałam już wyłączyć ale się skończył.
No ale dobra, o gustach się nie dyskutuje..
Naprawdę? Ja chciałem zobaczyć odcinek czy to naprawdę będzie druga rodzinka.pl więc włączyłem jeden odcinek
w tv nie wytrzymałem i wyłączyłem. Rodzinka była śmieszna a to coś to dno.
Rodzinka.pl o niebo lepsza. A tu gdyby nie Kinga Preis (matka)może dało by się oglądać ale przez nią nie chce mi się nawet zmienić kanału. Według mnie, to ona psuje cały serial. Aktorce 1/10, serialowi 2/10.
Kinga Preis psuje serial?? Rany boskie, przecież ona go ciągnie do przodu. I jest zabawna w stylu Artura Andrusa (kto zna wie o czym mówię).
Jak dla mnie serial porównywalny z Rodzinką, choć Rodzinka wydała mi się zbytnio "zamerykanizowana" pod względem treści.
Dla mnie ten serial ma super konwencje - z tą lodówką:) a na cały odcinek składają się ogólnie takie krótkie epizodziki. Mnie się to zaczęło bardzo podobac - Braciak ma świetny śmiech.:) Jak dla mnie lepszy od Kacpra z rodzinki. A ostatni odcinek i epizody z sąsiadką i Karolakiem + przygotowania do spotkania z gościem z Japonii - swietne.:)
Tak, facet szpanował niby wiedzą o Japonii, a jakoś nie powiedział im, że źle ubrały kimona. A poważnie, jakoś mnie ten serial nie śmieszy.
A ja tam się w szczegóły nie zgłębiam. :) Bawiła mnie jego ogólna przemądrzałość i pouczanie. Nie jest to serial przy którym nie wiem jak się można pośmiac ( ale pewnie też tacy są, którzy i tak mają..) ale dla mnie niektóre momenty są przyjemne dosyc. Ale! I tutaj standardowe zdania o różnych gustach.:)