PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636103}
5,8 6,0 tys. ocen
5,8 10 1 6042
Ja to mam szczęście
powrót do forum serialu Ja to mam szczęście
dariaaa29

Ja chce Rodzinke.pl !!!!
To to jest jakieś gówno... Przez dwa odcinki ani raz sie nie zaśmiałam... (jeśli to w ogóle ma być śmieszne).
Moim zdaniem " Ja to mam szczęście" to kicha ; //
RODZINKA 100 RAZY LEPSZA ;)

marcelina179

Rodzinka 100 razy lepsza - chyba że " Ja to mam szczęście" jeszcze się rozkręci bo aktualnie to chicha jakich mało!!!

132546

Po prostu spieprzony scenariusz...

dariaaa29

Zdecydowanie rodzinka.pl !

dariaaa29

rodzinka jest najlepsza!!!! a to "ja to mam szczęście" jest nudne!!

dariaaa29

RODZINKA!!! Lepsza obsada, lepszy scenariusz, lepsze żarty no i w ogóle - po prostu - lepszy!!!!

dariaaa29

Oczywiście, że Rodzink.pla...
Jedyny polski serial komediowy z tych nowszych, który mnie rozśmieszał.
A to to?
Jakaś nędzne popłuczyny, nic śmiesznego.

dariaaa29

Rodzinka,pl

lucyna63

aż się łezka w oku kręci myśląc o rodzince.pl:( na szczęście powstaną nowe odcinki.

karolinaz

bądźmy dobrej myśli, może się rozkręci :-) a rodzinka.pl wymiata

dariaaa29

Rodzinka.pl;-)

użytkownik usunięty
dariaaa29

RODZINKA.PL jest najlepsza ;)

dariaaa29

Ja wolę Rodzinkę.Pl !!

dariaaa29

Dla mnie Rodzinka.pl też fajne ale Ja to mam szczęście się rozkręci mnie bardzo rozśmieszył 3 i 4 odcinek polubiłem ten serial.

dariaaa29

Rodzinka.pl dużo lepsza. Tam to się przynajmniej było z czego pośmiać, a tu nic... :(

dariaaa29

mi też

ocenił(a) serial na 3
dariaaa29

proste i jasne że RODZINKA! mam nadzieje ze szybko wróci, a zdejmą z emisji to!

elewin_a

Słuchaj, specjalnie dla 3,5% społeczności Filmweba nie będą zdejmować tego z emisji. Może ktoś chcę to oglądać i ogląda z wielką chęcią, pomyślałeś o tym?
Nie chcę wszczynać kłótni tylko wyrażam się tak jak myślę.

Ironmovie2142

Według mnie to rodzinka jest lepsza a to jest po pierwsze co innego a po drugie to na prawdę nie jest najlepsze. Najbardziej jednak widze to że Mateusze Pawłowski w porównaniu do najmłodszej dziewczynki jest genialny, (według mnie).

kasiunia_nr1

Rodzinka.pl jest naj :)

dariaaa29

Oczywiście, że "Ja to mam szczęście". Rodzinki nie byłam w stanie obejrzeć więcej niż jednego odcinka. JTMS przypomina mi trochę "Kasię i Tomka", zabawne rozmowy, nie ma takiej nachalnej propagandy obyczajowej, dzieci nie są tak irytujące (chociaż specjalnie zabawne też nie), Preis (nie tak wypindrzona jak Kożuchowska) i Braciak wymiatają, no i mniej Karolaka - za to duży plus.

martek82

Rodzinka.pl Rodzinka.pl i jeszcze raz rodzinka.pl ;D trzeba poczekac do jesieni na nowe odcinki ;P ale to sie da;)

użytkownik usunięty
kamcia15131

Oddajcie mi "rodzinkę"! Przecież "Ja to mam szczęście" jest nudne.

dariaaa29

Pewnie że Rodzinka.pl jak ona leciała w tv to cokolwiek robiłem (chyba że siedziałem na kiblu) odrazu przerywałem a to nie jest tylko nudne i nie śmieszne ale po prostu głupie.