Ja chce Rodzinke.pl !!!!
To to jest jakieś gówno... Przez dwa odcinki ani raz sie nie zaśmiałam... (jeśli to w ogóle ma być śmieszne).
Moim zdaniem " Ja to mam szczęście" to kicha ; //
RODZINKA 100 RAZY LEPSZA ;)
Rodzinka 100 razy lepsza - chyba że " Ja to mam szczęście" jeszcze się rozkręci bo aktualnie to chicha jakich mało!!!
Oczywiście, że Rodzink.pla...
Jedyny polski serial komediowy z tych nowszych, który mnie rozśmieszał.
A to to?
Jakaś nędzne popłuczyny, nic śmiesznego.
Dla mnie Rodzinka.pl też fajne ale Ja to mam szczęście się rozkręci mnie bardzo rozśmieszył 3 i 4 odcinek polubiłem ten serial.
proste i jasne że RODZINKA! mam nadzieje ze szybko wróci, a zdejmą z emisji to!
Słuchaj, specjalnie dla 3,5% społeczności Filmweba nie będą zdejmować tego z emisji. Może ktoś chcę to oglądać i ogląda z wielką chęcią, pomyślałeś o tym?
Nie chcę wszczynać kłótni tylko wyrażam się tak jak myślę.
Według mnie to rodzinka jest lepsza a to jest po pierwsze co innego a po drugie to na prawdę nie jest najlepsze. Najbardziej jednak widze to że Mateusze Pawłowski w porównaniu do najmłodszej dziewczynki jest genialny, (według mnie).
Oczywiście, że "Ja to mam szczęście". Rodzinki nie byłam w stanie obejrzeć więcej niż jednego odcinka. JTMS przypomina mi trochę "Kasię i Tomka", zabawne rozmowy, nie ma takiej nachalnej propagandy obyczajowej, dzieci nie są tak irytujące (chociaż specjalnie zabawne też nie), Preis (nie tak wypindrzona jak Kożuchowska) i Braciak wymiatają, no i mniej Karolaka - za to duży plus.
Rodzinka.pl Rodzinka.pl i jeszcze raz rodzinka.pl ;D trzeba poczekac do jesieni na nowe odcinki ;P ale to sie da;)