PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636103}
5,8 6,0 tys. ocen
5,8 10 1 6042
Ja to mam szczęście
powrót do forum serialu Ja to mam szczęście
ocenił(a) serial na 3
patryk020296

1/10 bo nie można dać mniej ;)

kasia08

Ja tak samo.

kasia08

popieram wszystkich którzy uważją że ja to mam szczęście to najgorsze co może byc :p

patryk020296

1 - ewentualnie, w niewytłumaczalnym przypływie dobroci - 2.

ocenił(a) serial na 1
patryk020296

jak reszta powyżej ;p

ocenił(a) serial na 4
kamil665544

to szykuje sie nizej niz kac wawa haha

ocenił(a) serial na 1
patryk020296

haha specjalnie nie dają możliwości oceniania żeby tytułu największego syfu nie zmieniać :)

ocenił(a) serial na 4
kamil665544

hehe dobre

ocenił(a) serial na 7
patryk020296

ja dam wysoko , mi się podoba

Ophra122

mnie tez się podoba :)

ocenił(a) serial na 4
big_l

ile?

patryk020296

na razie mogę dać 7/10

big_l

Ja też dałabym siódemkę. Serial ciekawy, można się pośmiać. Niestety, nie każdy rozumie taki rodzaj żartu :) Wielki plus dla serialu, że nie męczy nas z ekranu nudna Małgorzata Kożuchowska!!!

ocenił(a) serial na 4
Ophra122

czyli ile ?

ocenił(a) serial na 7
patryk020296

czyli 7/10 ?

ocenił(a) serial na 3
Ophra122

Jak będzie można oceniać dam 3/10. Jak dla mnie marna podróba rodzinki, mimo dobrych aktorów. Miało być podobnie, ale wyszło to trochę jak nie udane żarty. Pierwszy odcinek - masakra, ale później było trochę lepiej. Jednak i tak nie zmienię zdania. W końcu każdy ma swój gust.

użytkownik usunięty
patryk020296

Jak dla mnie o wiele lepszy niż Rodzinka.pl, tego szajsu nie dało się oglądać.
8

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
patryk020296

Najfajniejszy był pierwszy odcinek. Potem trochę gorzej

Ja dam 7/10 serial naprawdę mi się podoba, idealny dla całej rodziny.

patryk020296

moim zdaniem ten serial to najgorszy serial jaki w życiu oglądałam rodzinka pl. była lepsza i śmieszniejsza

Queen_4

A pisze to osoba która dała M jak.. i Barwom sz.. 10/10. Serio??? No comment.

użytkownik usunięty
Queen_4

Dobra rozumiem, że z ciebie wielka fanka rodzinki.pl i dlatego, aż tak obrażasz ten serial.. Uwierz mi są gorsze wytwory.

użytkownik usunięty
patryk020296

moim zdanie,m ten serial jest dobry. z resztą rodzinkę.pl i ten traktuję na równi.

patryk020296

Szkoda mej oceny na ten ' szajs ', -10/10.

hitman4334

W porównaniu z rodzinką.pl nie,tego się nie da porównać.
Rodzinka.pl przynajmniej jest śmieszna i bardzo mi się podoba a to jest jakieś takie nieśmieszne i niestworzone rzeczy.
W jakiej rodzinie była żoną przychodzi do byłego męża albo były mąż do byłej żony,siedzi na głowie i robi zamiesznie?

Dorota3012

Dzisiaj widziałem pierwszy raz i nawet mi się spodobał :) Dam 6/10 :) Pozdrawiam:)

patryk020296

9/10 jeden z moich ulubionych seriali!!!!
Napewno zabawniejszy od rodzinka.pl!

ocenił(a) serial na 8
patryk020296

ja dam dużo 7/10 ale rodzinka.pl lepsza

patryk020296

Dla mnie ten serial jest świetny i po prostu inny.Wreszcie coś pokazującego że można mieć fajne poczucie humoru i inne podejście do życia niż spiętopośladkowe i utarte schematami.Bardzo podoba mi się poczucie humoru głównych bohaterów.Nie dziwię się jednak że w naszym narodzie gdzie większość rzeczy musi być proste i oczywiste jak budowa cepa,ludziom brak spontaniczności,fantazji i zdolności abstrakcyjnego myślenia,nie odniósł on wielkiego sukcesu.Świetne role Braciaka i Preis.A wspomniana już w wielu tematach Rodzinka.pl dla mnie jest tragiczna i w ogóle nie śmieszna.

aggama

8 albo 9

patryk020296

1/10 .Nie śmieszne i wkurzający jest.Rodzinka.pl lepsza o 100 %

ocenił(a) serial na 8
patryk020296

Beznadziejne dziadostwo!

użytkownik usunięty
patryk020296

Waham się pomiędzy 3, a 4. :D

patryk020296

Dla mnie zbyt wiele "sztucznego grania", szczególnie Jacek Braciak jest mało przekonywujący w swojej roli, zdecydowanie lepiej spisywał się gdy sporadycznie pojawiał się w serialu "rodzinka.pl"

patryk020296

Ten serial ma przewagę nad "Rodzinka.pl", bo jest bliższy realizmowi, w rodzince Kożuchowska super zgrabna młoda matka, która urodziła trójkę dzieci, tak naprawdę nie wiadomo co robi, ale zawsze dobrze ubrana i widać, że ma kasę... a w "Ja to mam szczęście" normalna kobieta jakich pełno w polskich domach. Rodzinka.pl jest typowym obrazkiem jak z telenoweli, wszyscy młodzi, piękni i bogaci:) a w tym drugim? malutki Braciak i niezbyt urodziwa Preis:) czyli normalna rodzina:)

Ale jeśli chodzi o mnie, to lubię oglądać oba :)