Krótko.. wole 10 razy obejrzec jeden odcinek rodzinki.pl niz jeden odcinek tego serialu, gdzie do
śmiechu trzeba czasem się zmuszac ;o
na początku dałam ocene 7 ale zmieniłam na 3 z każdym odcinkiem ten serial mnie coraz bardziej denerwuje, przez jedną głupią rzecz, cały czas mam wrażenie jakby nie potrafili żadnego odcinka poprowadzić od początku do końca, tylko kręcą gagi po jakieś 10 minut, w jednym odcinku np na początku obowiązują jakieś zasady a za 5 minut ani widu ani słychu, lub ten starszy syn łazi zakochany i smęci pod nosem a za kolejne pięć minut cały w skowronkach i przez całą resztę odcinka nic nie słychać o jego rozterkach sercowych, trochę mi się to kojarzy jak w sklepach mięsnych mają resztki wędlin i ładują to wszystko do jednej paczki po 3 zł i ludzie kupują dla psa :) powinny być to serialiki 5 minutowe na YT bo tylko tam się nadaje : / no cóż może ktoś się ze mną nie zgadzać ale to moje zdanie i mogę się wypowiedzieć jako widz: )
Z przykroscią muszę powiedziec,że najzwyczajniej w swiecie nie wyłapujesz dowcipu z wysokiej półki,ale nie dziwię się skoro jestes fanem Rodzinka.pl
Przyznaję rację Kalinie102 bo moim zdaniem żarty w Rodzince są słabe i najniższych lotów. Wulgarne i agresywne. W Ja to mam szczęście jest cieplej, weselej, sympatyczniej po prostu.
Bardzo żałuję ze to wątek Boskich został rozciągnięty na 100 sezonów a nie Polaków....
Mylę,że "Boscy" to cos...co mi kojarzy się...dlaczego sporo Polaków tak lubi disco-polo.. ;-)
Dokładnie tak.
Kabarety, które sypią tanim, prostym żartem też mają ogromną popularność. Właśnie. POPularność...