że zamieszkali z Tripem? To znaczy domyślam się, że był ich fanem, spotkał ich gdy byli bezdomni i zaprosił, ale jakim cudem jego rodzice nie mają totalnie nic przeciwko temu? Dlaczego w ogóle ich nie widać - ok. raz widziałem matkę, ale w takim razie dlaczego prawie w ogóle ich nie widać? Ktoś to ogarnia?
No to było tak :
Trip jest wielkim fanem tej kapeli i on wygrał z nimi kolację . i zjedli ją w jego domu . potem oni nakłamali Tripowi że mieszkają w Hotelu jakimś drogim że mają sesje zdj i takie tam bajery, oni wyszli i poszli do swojego wana. a trip ich zobaczył że nigdzie nie jadą tylko w tym samochodzie śpią . I potem Trip chciał dołączyć do kapeli, trip mówił im że załatwił koncert a tak naprawdę to był występ w szkole na rozdaniu jakiś nagród . I wystąpili tam oni byli trochę źli na niego ale potem dołączył do kapeli i potem przygarnął ich do domu swojego. on ma chyba tylko mamę, i w późniejszych odc. jest że Ash znajduje pamiętnik mamy Tripa i tam pisze coś takiego : że byłam głupia że pozwoliłam 3 śmierdzącym głupkom zamieszkać razem ze mną, coś w tym stylu xDD
Tak, a w pilocie drugiego sezonu, po tym jak Tripp odchodzi z kapeli, matka chce ich eksmitować i ratujac się przyjmują jego babcię do zespołu xD I w którymś tam odcinku mówią, że chłopak jest biedny, bo najpierw ojciec odszedł a potem coś tam.
Dzieki za info, ale parę dni po zadaniu pytania obejrzałem wszystkie odcinki na yt ;) Ale dzięki, naprawdę.