PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=392843}
4,0 3,6 tys. ocen
4,0 10 1 3554
Ja wam pokażę!
powrót do forum serialu Ja wam pokażę!

BADZIEWIE

ocenił(a) serial na 1

Badziewie jakich mało;/ Co za beznadziejny film! O ile to 'coś' można zanwac filmem. ;/;/ Blee.. Daje 1

użytkownik usunięty
Luke_18

Oj, czy badziewie? Nie sądzę. Serialik na 4/10, głównie dzięki dobrej grze aktorów (dziewczyna grająca Tosię poradziła sobie o wiele lepiej, niż Niklińska w kinowej wersji), ale to słabe wejście, jak ktoś napisał na forum. W gruncie rzeczy, nic szczególnego, ale widziałem gorsze seriale. Najbardziej beznadziejna wydaje mi się obsesja Katarzyny Grocholi na punkcie swoich powieści. Skoro nie spodobało jej się "Nigdy w życiu!", to nakręciła swój film, a teraz serial. To dopiero beznadzieja.

Mnie na przykład ,,Nigdy w życiu'' podobało się o wiele bardziej niż kinowa wersja ,,Ja wam pokażę''. I to dlatego, że Danuta Stenka w tej roli (jak i w każdej innej) jest idealna.

użytkownik usunięty
incognito_2

Mnie również podobało się bardziej "Nigdy w życiu!" i Danuta Stenka faktycznie dała popis. Dla mnie najlepsza polska kobieca rola ostatnich lat.

ocenił(a) serial na 1

dla mnie serial to totalne dno a gra aktorow poniazajaca... wogole poco robic takie gowna tego typu? czy ktos to oglada?

użytkownik usunięty
Luke_18

Odpowiem pytaniem: "A czy ktoś ogląda MODĘ NA SUKCES?"

ocenił(a) serial na 1

Moda jest juz chyba lesza nic to cale gowno ja wam pokaze ;)