Dlaczego jeszcze nie są kalekami, przynajmiej niektórzy z nich? Gdzie ofiary? Czy mają chociażby jakieś blizny? To dziwne, skoro się bawią w ten sposób... Już wiem, to wszystko (przynajmniej prawie wszystko) jest wyreżyserowane i tak naprawdę to za dużo nie ryzukują... W takim wypadku dla mnie to nic specjalnego.
Możliwe. . . . w takim razie obejrzyj film The Dudesons, tam widać co się im dzieje przez te pomysły :)) Jeden z nich stracił podczas zabawy kciuk ;]
Steve-O stracił jądro. Poza tym są to profesjonaliści i napewno wszelkie pomoce medyczne i bezpieczeństwa (w każdym razie życia) są zapewnione.
Być może po prostu słyszałem, że steve-o. Ale bądź co bądź to dave naprawdę wygląda na najbardziej pocharatenego. Coś z okiem chyba też ma.
Po pierwsze: czego ty sie spodziewales?! Ze beda sobie palce obcinac?! hahaha! A blizny maja, owszem.
Obejrzyj sobie w necie filmik chocby jak Knoxville bije sie w jakims sklepie [??] z Butterbeanem? [tak to sie pisze? ;p] i nie wiem czy gdybys znalazl sie na miejscu knoxvilla powiedzialbys, ze to nic specjalnego i nie masz blizn.
gdy bawili się zjeżdżaniem na kiblu czy czymś takim to jeden do szpitala trafił. Kilka razy trafili i też o tym było.
a swoją droga, autor nagle ucichł. Widać mały piesek, wiele szczeka.