PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Ponoć takie kwestie wypowiadał Ted do swoich dzieci. Wydaje mi się, że obejrzałem dosyć
dokładnie wszystkie odcinki HIMYM i szczerze nie widziałem nic w tym stylu... ale mogę nie
pamiętać. Mógłby ktoś podać odcinek, w którym pada taka kwestia? Jakiś chory wymysł fanów czy
poważny błąd twórców?

gawlacki

Odcinka nie pamiętam, ale takie zdanie padło chyba w kontekście "jedzenia kanapki", tak mi się coś kojarzy, że Ted opowiadał dzieciom ile palili maryśki, tzn. ile kanapek jedli :), i na koniec dodał "tylko nie mówcie mamie". Ale moge się mylić. W każdym razie ja pamiętałam to zdanie zanim o nim przeczytałam tu na forum więc albo mi się to śniło (i wszystkim innym, którzy to pamiętają) albo faktycznie coś takiego padło. Ja osobiście nie mam zamiaru oglądać od nowa serialu, więc nie odszukam tego odcinka, ale jakby ktoś pamiętał, w którym odcinku to padło to podajcie.

ocenił(a) serial na 5
gawlacki

Też kojarzę coś takiego!
A jak się tak zastanowić, to w ogóle opowiadanie dzieciom o tym, jak miał szansę na trójkąt, albo... większości tych historii... jest mocno pokręcone.

ocenił(a) serial na 10
gawlacki

te zdanie naprawdę było też je pamiętałam, zanim zaczęłam o tym czytać tutaj na forum, ale kiedy dokładnie padło to nie wiem

gawlacki

"Is this some kind of punishment" też brzmi trochę dziwnie jak na reakcję, gdy ojciec chce ci opowiedzieć historię poznania twojej zmarłej matki.

ocenił(a) serial na 10
hiruqer

Nie jeśli wiesz jak Ted opowiada swoje historie.

ocenił(a) serial na 10
gawlacki

jestem na 100% pewny że te słowa padły, ale też nie kojarzę kiedy, mogło to być też przy historii z Edwardem butelkorękim

ocenił(a) serial na 8
zjeboklesny

Mogę sprawdzić, ale chociaż podaj sezon, w którym to sie może dziać. I co to za fabuła była z tym edwardem, bo nic mi to nie mówi?

ocenił(a) serial na 10
gawlacki

sprawdziłem już, to nie wtedy, 7X02