PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208859
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Matko kochana! Kiedy on ją w końcu pozna?!
Jak bym miała takiego ojca, to szału bym dostała. Tato, mnie wcale nie obchodzi że miałeś na plecach motylka! Helołł?!

JacobFan

Kto w koncu jest t a mataka ?

JacobFan

W tym serialu nie chodzi o samo zakończenie. Oczywiście, każdego to intryguje, ale czasami ważniejsza jest droga do celu, a nie sam cel.

JacobFan

Myślę, że jego tatuaż odgrywa w tej historii bardzo ważną role. Jest konsekwencją zerwania z Robin, a prowadzi do tego, że w przyszłości w jego życiu pojawi się Stella, z którą to (również przez inne okoliczności - jak np. wypadek w taksówce) będzie chciał wziąć ślub do czego nie dojdzie więc potem jej mąż załatwi mu prace... i tak można wymieniać bardzo długo. W każdym bądź razie gdyby nie tatuaż nie wiadomo jak by się potoczyło jego życie i całkiem możliwe, że nie poznałby matki. Pozatym w tym serialu nie chodzi tylko zakończenie ale o podroż, którą odbywają wszyscy z paczki.

Ruda993

tak tak wiem ale kto to w koncu jest ?

gadaja o tym w ostatnich odcinkach ?>

JacobFan

Naprawdę kogoś ta matka szczególnie obchodzi? Przecież to nie jest żaden thriller czy kryminał gdzie z niecierpliwością się czeka na rozwiązanie zagadki. Postać matki jest tu mało istotna - to jest serial o akcjach Barney'a, przygodach Teda z panienkami oraz perypetiach pozostałych bohaterów. Matkę zobaczymy prawdopodobnie dopiero w ostatnich odcinkach (typuje, że w dwóch) w 2013 roku. Nawet nie zdążymy się do tej postaci przyzwyczaić, polubić jej itp. Ot, po prostu będzie to piękna kobieta grana przez (jak zapowiadają twórcy) znaną aktorkę (typuje Natalie Portman ;)).

delh

Tak mnie :P tak naprawde to tylko to mnie w tym serialu interesowalo dlatego go ogladalem hjeheheh

no i o to mi chodzilo ,myslalem ze juz bylo powiedziane w jakims odcinku kto to jest hehhe ale widze ze dopiero to powiedza ;] , czyli zaczne ogladac ten serial dalej jakos za 2 lata hehehehh

Thx

ps,myslalem ze ta matka bedzie Cobie Smulders-Robin Scherbats