Co sądzicie o tym odcinku? Bardzo mi się podobał, był troszkę inny niż poprzednie, ale w pewnym stopniu lepszy. Strasznie smutne zakończenie, ale pewnie za tydzień zostanie to naprawione, przynajmniej mam taką nadzieję. I oczywiście, motyw kanapek jak zawsze udany.
jejku! kompletne zaskoczenie! koncówka odcinka genialna, jak i ta humorystyczna! A kanapki oczywiście świetne. Tylko brakuje mi tu Zoey.
SPOILER Po tym odcinku zaczęłam myśleć, że może jednak to wesele Barney'a będzie TYM weselem, na którym Ted pozna swoją żonę
Hmmm...
Ja ma taką teorię, że Barney zostanie gejem... Aktorowi na pewno było by łatwiej, a jego brat (podobno brat, już dawno oglądałem te odcinki) został gejem, mimo iż wcześniej był wielkim kobieciarzem.
Ehh Depp09 akurat ta teoria jest najbardziej pojechaną jaką tutaj czytałem, może i będzie to wesele Barneya, może i Robi, może i Piąchy a co mnie to obchodzi :) ogląda się świetnie. Dobry serial, kanapki jak zwykle genialne :) Jest humor jest powaga bardzo fajna równowaga zachowana w odcinku i ten brytyjski akcent.. *.*
Och, ach, Nora jest świetna, kocham ją po tym odcinku. mam nadzieję, że będzie z Barneyem (w next odcinie pewnie się okaże że jego ojciec to ostatni przegraniec i przez to Barney zda sobie sprawę, że nie chce stracić Nory). I powiem wam, że widzę między nimi chemię, nie jak to było w wypadku Robin i Barneya. wie ktoś, na ile odcinków ta aktorka ma podpisany kontrakt? Jak zniknie, to znienawidzę scenarzystów :p !
Barney to matoł, poważnie myślałem że wszedł do tej kawiarni. A wie ktoś jak nazywał się, ten kawałek który leciał w tle?
A i ciekawostka Scooby to koleś który grał Freda w przygodach Scooby Doo, bodajże w 2 częściach.
Dokładnie! Szukam cały czas tej piosenki końcowej ale nie mogę znaleźć;) A odcinek?? Najlepszy w tym sezonie!:)
chyba cos ci sie pomylilo, bo w Scooby Doo gral Freddie Prinze Jr. i wedlug mnie to nie gral on Scoobiego w himym. p.s. kolejny fajny odcinek, sytuacja na amym koncu z calzone wymiata:D
jak dla mnie nora jest nieziemska... czekalem na ten odc glownie po to zeby ja zobaczyc.. ;) mam nadzieje ze jednak cos z tego wyjdzie, ona i barney ;) a koncówka strasznie smutna ..
końcówka faktycznie smutna, zna ktoś może tytuł i wykonawcę tej piosenki co tam idzie? ale ogółem ten związek z Norą zniszczy postać Barney'a więc nie powinni ich połączyć! ;D
ludzie, naprawdę wg was końcówka była smutna? ja odetchnąłem z ulgą, gdy zobaczyłem, że Barney wyobraża sobie tylko, że tam podchodzi. Jak dla mnie Barney może być tylko singlem (albo z Robin :P)
tak, naprawdę ;d Barney ją kocha i to widać. jak odchodził to chciałam, zeby ona wybiegła za nim . ale nie, bo po co ;d
uff, już myślałam, że jestem sama z tymi odczuciami ^^ ja mówię stop
Barneyowi w domu z ogródkiem!