PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

2 odcinek 6 sezonu

ocenił(a) serial na 8

Siemka, chciałbym się zapytac czy moze ktos wie jak nazywa sie to urządzenie, za pomoca którego Barney śpiewal takim fajnym głosem w 2 odcinku 6 sezonu. To ten odcinek gdzie [SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER ][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]poznaje ojca swojego brata i tam pod koniec śpiewaja razem, a rzaczej on przyłącza sie do nich ;P[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOIL ER][SPOILER][SPOILER]

xynnide

A co chciałbyś kupić?:D W Polsce tego typu gadżetów sądzę, że nie znajdziesz. Ale taki sam efekt możesz uzyskać na komputerze (obróbka dźwięku), lub jest takie urządzenie podłączone do klawisz keybordu. (np. w klipie Barbara Streisand)

ocenił(a) serial na 5
xynnide

Autotune. Procesor dźwiękowy stosowany z klawiaturą sterującą lub jako oddzielne urządzenie. Ustalasz skalę w jakiej śpiewasz i wszelkie odstępstwa od niej będą słyszalne poprzez śliczne glisando (płynne przejście z jednego dźwięku do drugiego). Hitem na skalę światową okazało się zastosowanie go przez Autotune the news w utworze "Bed Intruder". Wcześniej stosowany przez wiele gwiazd jak T-Pain, czy Cher. Jak najbardziej uzyskać w Polsce można, zapraszam do sklepów muzycznych.

ocenił(a) serial na 10
xynnide

jak można nie wiedzieć co to autotune! gdzie ty zyjesz?

ocenił(a) serial na 8
EpicFail

tak sie sklada, ze wem co to autotune tylko nie wiedzialem, że to jest jako przenośne urządzenie. Myślałem, że to program