PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208902
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Wlasnie powtarzam sobie pierwszy sezon i w odcinku Slutty Pumpkin ep 6 Robin mowi o
tym ze nigdy nie grala w gry zespolowe a w liceum grala w tenis ... i jesli sie nie myle w
pozniejszych seriach jest wzmianka a nawet fragment jej mlodosci jako zawodnik druzyny
hockejowej..
tak tylko chce wtracic moj wykryty blad w scenariuszu:D
pozdrawiam wszystkich fanow
(a nowy sezon dosc slab...)

Mojazebrajaniu

może kłamała ;p

Mojazebrajaniu

Tenis nie jest grą zespołową. Hokej tak, ale to, że w niego grała jest pewnie kwestią pochodzenia :) W Kanadzie to niemalże obowiązek ;)

Mojazebrajaniu

Jak już mówimy o błędach, to jeszcze jeszcze jeden. Najpierw jest odcinek, gdzie Barney "uczy się" jeździć samochodem, a po jakimś czasie odcinek, gdzie Barney zawala po autostradzie, żeby spróbować wymigać się od mandatu. Oczywiście można założyć, że między tymi odcinkami się po prostu nauczył.

kyuubi_888

Scena, w której jest pokazany Barney uczący się jeździć to retrospekcja.

Gabrielle_de_Lioncourt

Fakt, ale ten serial to jedna wielka retrospekcja składająca się z wielu mniejszych retrospekcji. Inception xD.

kyuubi_888

no toż :)

Gabrielle_de_Lioncourt

1. W 24. odcinku 1. sezonu Ted spotyka się z laską Barney'a, która niby potrafi "taniec deszczu" i mówi mu że rzucił ją w jego samochodzie. Gdyby nie umiał jeździć, to po co byłby mu samochód. ;p
2. Około połowy 1. sezonu kiedy Ted i Victoria mają swój 'pierwszy raz' razem, Lily i Marshall są w łazience i myją zęby osobnymi szczoteczkami. Później jest mowa, o tym, że od kiedy są razem mają jedną szczoteczkę. ;p
Mam jeszcze takich trochę. ;d

A czy ja prosiłam o wypisywanie błędów? Jasne, że jakieś są, ale to nie znaczy, że będę siedzieć i kminić gdzie i jakie. Jak już powiedziałam, to ze Barney kiedyś nie umiał jeździć nie znaczy, że od tamtego czasu się nauczył. Nie wiemy jak daleko sięga wspomnienie o zawrotnej prędkości na parkingu. Co do dwóch szczoteczek - jakoś nie zwróciłam na to uwagi.

dawajwszystkiebledy jakiemasz:D:D

Mojazebrajaniu

sezon 2:
w jednym odcinku Lily nie może mieszkać z Robin bo ma alergię na sierść jej psów, a w kolejnym siedząc na kanapie głaska jednego z nich