Wlasnie powtarzam sobie pierwszy sezon i w odcinku Slutty Pumpkin ep 6 Robin mowi o
tym ze nigdy nie grala w gry zespolowe a w liceum grala w tenis ... i jesli sie nie myle w
pozniejszych seriach jest wzmianka a nawet fragment jej mlodosci jako zawodnik druzyny
hockejowej..
tak tylko chce wtracic moj wykryty blad w scenariuszu:D
pozdrawiam wszystkich fanow
(a nowy sezon dosc slab...)
Tenis nie jest grą zespołową. Hokej tak, ale to, że w niego grała jest pewnie kwestią pochodzenia :) W Kanadzie to niemalże obowiązek ;)
Jak już mówimy o błędach, to jeszcze jeszcze jeden. Najpierw jest odcinek, gdzie Barney "uczy się" jeździć samochodem, a po jakimś czasie odcinek, gdzie Barney zawala po autostradzie, żeby spróbować wymigać się od mandatu. Oczywiście można założyć, że między tymi odcinkami się po prostu nauczył.
Fakt, ale ten serial to jedna wielka retrospekcja składająca się z wielu mniejszych retrospekcji. Inception xD.
1. W 24. odcinku 1. sezonu Ted spotyka się z laską Barney'a, która niby potrafi "taniec deszczu" i mówi mu że rzucił ją w jego samochodzie. Gdyby nie umiał jeździć, to po co byłby mu samochód. ;p
2. Około połowy 1. sezonu kiedy Ted i Victoria mają swój 'pierwszy raz' razem, Lily i Marshall są w łazience i myją zęby osobnymi szczoteczkami. Później jest mowa, o tym, że od kiedy są razem mają jedną szczoteczkę. ;p
Mam jeszcze takich trochę. ;d
A czy ja prosiłam o wypisywanie błędów? Jasne, że jakieś są, ale to nie znaczy, że będę siedzieć i kminić gdzie i jakie. Jak już powiedziałam, to ze Barney kiedyś nie umiał jeździć nie znaczy, że od tamtego czasu się nauczył. Nie wiemy jak daleko sięga wspomnienie o zawrotnej prędkości na parkingu. Co do dwóch szczoteczek - jakoś nie zwróciłam na to uwagi.