PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Moja interpretacja - zakończenie nie jest jednoznaczne. Twórcy sugerują niezbyt uważnym
odbiorcom, że Ted i Robin będą razem, tymczasem mi nasuwa się pytanie...
Otóż czemu Ted nie chciał zadzwonić do Robin przy dzieciach, tylko wybrał się do "niej"
osobiście. No właśnie czy aby na pewno Ted przyszedł do Robin? Moim zdaniem twórcy
pozostawili otwartą ścieżkę do interpretacji.
Moim zdaniem Ted po tym co przeszedł nie mógł już pokochać żadnej kobiety. Przelał więc swe
uczucia na zwierzęta, a dokładnie psy Robin i to właśnie do nich przyszedł, a ten niebieski róg
miał przekupić Robin żeby udostępniła mu psiaki "do zabawy".
Moja interpretacja wydaje mi się optymalna zarówno dla fanów związku Teda z Robin jak i z
Tracy.
Proszę o argument za/przeciw

ocenił(a) serial na 8
saganp

niech zgadnę - pewnie jeszcze uważasz się za zabawną osobę, co?

gawlacki

Trochę dystansu ;)

ocenił(a) serial na 8
smiles

Wiesz, olałbym sprawę, gdyby nie fakt, że to już z 1000 temat, który kompletnie nic nie wnosi nowego na to forum, a jedynie je zaśmieca... a ten post to już szczególny spam.

użytkownik usunięty
gawlacki

Twoje posty, w których narzekasz na zakładanie nowych tematów także kompletnie nic nie wnoszą. Widać, że twoje życie musi być nudne, skoro tak bardzo przejmujesz się tym, że ludzie zaśmiecają forum.

ocenił(a) serial na 8

Twoje zaczepki też nic nie wnoszą... również masz nudne życie?

użytkownik usunięty
gawlacki

To żadna zaczepka tylko luźna obserwacja. Ale nie dziwię się twojej reakcji, gdyż bardzo serio traktujesz to, co ludzie piszą na forum internetowym.

ocenił(a) serial na 8

No wybacz, jestem wyjątkowo wyczulony na punkcie spamowców i hejterów.

użytkownik usunięty
gawlacki

Rozumiem. Jeden lubi spędzać czas ze znajomymi a inny przesiadywać na forum internetowym i pilnować porządku. Polecam napisać maila do władz filmwebu, może dadzą ci odpowiednie uprawnienia i będziesz mógł usuwać drażniące cię posty.

ocenił(a) serial na 8

Czy twoja obecność na tym forum ogranicza się do pisania głupkowatych ironii?

użytkownik usunięty
gawlacki

Nie, repertuar wypowiedzi mam szeroki. Twój zaś ogranicza się do słowa "hejter" i narzekania na zakładanie nowych tematów. Uwierz, istnieje życie poza forum internetowym.

ocenił(a) serial na 8

To nie moja wina, że tyle hejterów tutaj jest. I błagam - tylko bez zbędnego pouczania o życiu...

użytkownik usunięty
gawlacki

Czy nie masz w życiu nic innego do roboty poza siedzeniem na forum HIMYM i pisania postów? Czy tak bardzo ważne jest dla ciebie to, co ludzie piszą na tym forum? Nie masz innych zmartwień? Innych zajęć? Mam wrażenie, że to forum jest dla ciebie całym życiem. Tak bardzo przeżywasz to, co tu się dzieję.

ocenił(a) serial na 8

Nie będę ci się z niczego tłumaczył. Na forum siedzę dla przyjemności. A Tobie za przeproszeniem gów** do tego, jaki styl życia prowadzę. Skoro masz własne życie - to się nim zajmij.

użytkownik usunięty
gawlacki

Oho, komuś puszczają nerwy. Ale już spokojnie, to tylko forum internetowe. Przydałaby ci się odrobina dystansu.

ocenił(a) serial na 8

Zabawne, że to zawsze tobie brakuje dystansu jak widzisz moje komentarze.

Ale już tak, przypomniałem sobie - sama kiedyś błysnęłaś równie "błyskotliwą" historią, a teraz równie "błyskotliwie" bronisz swoich, przy okazji pouczasz mnie o życiu wcale mnie nie znając. Typowe dla hejterów w internecie. Czyli jednak twój szeroki wachlarz komentarzy ogranicza się do głupkowatego ironizowania. Trudno, zapamiętam sobie, aby już więcej nie tracić na ciebie czasu. Żegnam i nie pozdrawiam.

użytkownik usunięty
gawlacki

Poświęciłeś czas na przejrzenie moich wypowiedzi, aby "przypomnieć" sobie jakąś moją historię(?), ale byłeś tak zdeterminowany, że nawet nie zauważyłeś, że nie jestem kobietą. Oj słabo się przygotowałeś. To, że kończysz ze mną rozmowę (zapewne z powodu wywołanej przeze mnie frustracji) nie dziwi mnie. Nie zdziwi mnie również fakt, jak wieczorem wejdę na to forum i będzie na nim pełno twoich wypowiedzi, w których spinasz się o to, że komuś nie podobał się finał, albo że założył nowy temat. Przecież ktoś musi pilnować porządku.

ocenił(a) serial na 10
saganp

nie zastanawia mnie czy żartujesz czy nie lecz fakt, że takie osoby jak Ty maja internet i kontakt z ludźmi :)

ocenił(a) serial na 10
saganp

wat?

ocenił(a) serial na 10
saganp

Ty na serio?

ocenił(a) serial na 1
saganp

You made my dayXD

ocenił(a) serial na 9
saganp

:D