Pamiętam że trafiłem na pierwszy odcinek w wakacje rok temu, leciały dwa odcinki na comedy central chyba od 13 do 14:30, więc tak sobie organizowałem czas że akurat wtedy byłem w domu i przyznam że rzadko który serial komediowy oglądałem z taką systematycznością i przyjemnością.
Niestety po 4 sezonie (i swoją drogą bardzo słabym ostatnim odcinku) comedy central zaprzestała puszczania tego serialu i leciał on od początku. Wielka szkoda, ale pomyślałem że niedługo obejrzę 5 sezon w sieci lecz dotąd się nie zabrałem za jego oglądanie także mając w pamięci ostatni odcinek 4 sezonu..
Ale jak narazie oceniam go jako jeden z najlepszych seriali komediowych i mam nadzieję że już dwa kolejne sezony mnie nie zawiodą gdyż już niedługo się za nie wkońcu zabieram.
Sezon 5-ty - znaczna poprawa poziomu po 4-tym, jak dla mnie najgorszym. Kilka świetnych odcinków (Playbook, Girls vs Suits), kilka tragicznie kiepskich (do żadnego sezonu nie mam tak mieszanych uczuć). Poza tym, nieco ckliwie, momentami sentymentalnie.
Sezon 6-ty - powrót do młodości serialu, ale nie wiem, czy na korzyść. Tu już następuje całkowite załamanie konwencji sitcomu, kilka odcinków, po których łezka się w oku kręci. Bohaterowie dorastają i mierzą się z problemami dorosłości.
Te dwa sezony są inne niż poprzednie, więc musisz się liczyć z tym, że nie zawsze będzie tak wesoło, jak być powinno.
był już 5 i 6 sezon z lektorem na comedy central ale nie wiem w jakie dni i o jakich godzinach (możliwe ze w weekendy) i dalej lecą bo widze czasami