PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208699
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Szukam podobnych seriali komediowych, gdzie motywem przewodnim są losy
grupy przyjaciół.
Póki co widziałem: Przyjaciół, HIMYM, Scrubs, Różowe lata 70 - Te po kilka razy,
oprócz tych jeszcze TBBT, Cougar Town - te są jak dla mnie słabe.
Obecnie oglądam Jess i chłopaki, dogoniłem już odcinki emitowane w USA i
muszę czekać na polskie napisy.
Co polecacie?

ocenił(a) serial na 8
Jinx599

inne hobby
jak mozna ogladac kilka razy ten sam serial? xd
Dwoch i Pol, Zwariowany Swiat Malcolma sa spoko, ale nie do konca o grupce przyjaciol

extranick

Hobby mam i to nie jedno. Jak serial czy film jest dobry to go oglądam po dłuższym czasie raz jeszcze, bo po pierwszym seansie nie zawsze wszystko się wyłapuje.
Dwóch i Pół widziałem i to nie tak dawno. Nie wymieniłem go, bo nie opowiada o paczce przyjaciół, a Malcolma oglądałem w dzieciństwie.

ocenił(a) serial na 8
Jinx599

"Skins" (powinno być jeszcze dostępne na YouTube, nawet z PL napisami)

I koniecznie "Świat wg. Malcolma" ("Malcolm in the middle"). Genialny.

ocenił(a) serial na 8
Jinx599

Happy Endings, ewentualnie Rules of Engagement, no i Community - specyficzny humor, ale mnie się podoba ;)

incendio

Community właśnie oglądam. Do połowy pierwszego sezonu raczej średni, ale potem z każdym odcinkiem coraz lepszy.
Te porównania do Scrubs chyba nie są przesadzone, bo Community i Scrubs mają właśnie swoje własne, specyficzne poczucie humoru inne niż w innych serialach przez co nie każdemu ono musi odpowiadać.
Happy Endings miałem zamiar kiedyś obejrzeć. Tym bardziej, że gra tam aktor, który wciela się w postać Coacha w Jess i chłopaki. Szkoda tylko, że ma tak mało sezonów.
Rules of Engagement widziałem kilka odcinków na CC i był w sumie całkiem niezły.

ocenił(a) serial na 10
incendio

Happy endings , potwierdzam

ocenił(a) serial na 8
Jinx599

Undateable

_GHOST_

Własnie widzę, że zaczęło to niedawno lecieć na CC.
Rzeczywiście jest taki dobry?