Witam w którym odcinku było jak wymieniali u siebie wady?
Np U Lilly że głośno je, że Ted wszystkich poprawia, Marshall ciągle śpiewa że coś robi.
Dzięki, a kojarzysz może odcinek w którym była scena że
- Barney ma zdradzić Tedowi jakiś sekret i w trakcie idzie do łazienki po czym wraca i jakby nigdy nic pyta się Robin Jak tam w pracy?
To była taka dość charakterystyczna scenka. Tedowi bardzo zależało na tym sekrecie i jak już Barney miał mu powiedzieć to szybko ucieka do łazienki po powrocie gdy Ted czeka niecierpliwie Barney udaje że nie wie o co chodzi, zagaduje do Robin i wtedy Ted drze się coś w stylu Co to za sekret?!. I jestem na 99% pewny że ta scenka wydarzyła się między 1-4 sezonem.(70% że 1-3)
Widac nie uwaznie ogladasz, poniewaz jest to charakterystyczny moment, ktory pojawil sie tylko raz w serialu
''Ten Sessions''. Mianowicie: Barney mial zdradzic Tedowi, dlaczego Stella nie chce sie z nim umowic.
Faktycznie :D Nie wiem dlaczego, ale próbowałam scenę dopasować do mieszkania a to było w barze przecież :D
ja szukam odcinkow :
-efekt cheerliderek
-robin z chlopakami w postaci psow
-marshall napadniety przez malpe
Marshall napadnięty przez małpę -> Zoo or False (SE05E19)
Robin z chłopakami w postaci psów -> Stuff (SE02E16)
efekt cheerleader'ek -> Not a Father's Day (SE04E07)
Kurcze jeszcze cos xD
a odcinki gdzie Ted i Barney przeniesli sie w czasie i byli w jakies tawernie, chyba pisali jakis poemat
Czy to nie jest odcinek w którym Ted założył "tweedową" marynarkę?
Ten odcinek kojarzy mi się tylko z poematem.
s05e04 The Sexless Innkeeper
http://www.youtube.com/watch?v=U2E8rr6J1Ok
A to może mi powiedzie skąd jest ta fotka? Bo się zawsze zastanawiam i nie mogę sobie przypomnieć :)
http://www.filmweb.pl/serial/Jak+poznałem+waszą+matkę-2005-221833#picture-4
Ok właśnie obejrzałem ten epizod i nie ma tej sceny. Poczytałem trochę, i się okazało że w żadnym odcinku nie ma sceny jak Stella uderza Barney'a. Zmyliła mnie sceneria, bardzo podobna do piwnicy Stelli w New Jersey. Aczkolwiek gdzieś widziałem ten obrazek i podpis pod nim "I Heart NJ", dziwne :).
Gdzieś przeczytałem jakiś post, że niby było to związane z Creative Arts Emmys w 2008 - Neill Patrick Harris i Sarah Chalke byli prowadzącymi, widocznie jakiś rodzaj promocji.
Dzięki wielkie za sprawdzenie :) Nie trzeba było się aż tak kłopotać, bo ta sprawa nie spędzała mi snu z powiek, ale i tak dzięki :)
A w których odcinkach było coś takiego
-Barney jedzie odwiedzić swoją mamę
-Barney chce poderwać dziewczynę na "daddy's home"
Barney jedzie odwiedzić swoją mamę - chyba chodzi o odcinek The Stinsons (4x15)
Barney chce poderwać dziewczynę na "daddy's home" - było takich kilka ale wydaje mi się ze chodzi o The Pineapple Incident (1x10)