PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208654
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Lily i Marshall

ocenił(a) serial na 9

No niestety, ale teraz widać, że błędem twórców serialu było, że do roli pary rówieśników wzięli aktorów pomiędzy którymi jest aż 6 lat różnicy i to aktorka jest starsza.

Na początku tej różnicy nie było widać. Teraz jednak gdy aktorka grająca Lily ma prawie 40 i wyraźnie się starzeje a aktor grający Marshall nie dość, że i tak jest sporo młodszy to na dodatek ostatnio nieco chudł i zmienił fryzurę (przez co wygląda prawie tak mlodo jak w I sezonie) trochę ciężko uwierzyć, że w serialu te postacie są w tym samym wieku. Chyba lepiej by było jakby Lily wróciła do czarnych włosów, bo te ją odmładzały. ;)

ocenił(a) serial na 7
delh

Oj tam. Znam małżeństwo z tego samego rocznika, ale różnica w ich wyglądzie jest tak duża, że żona już kilka razy była brana za matkę własnego męża :D
Przyznaję, że Lily ostatnio nieładnie wygląda, ale myślę, że to się niedługo zmieni. Zarówno aktorka jak i grana przez nią postać urodziły niedawno dziecko i potrzebują czasu, aby wrócić do formy :)

delh

Teraz już chyba nawet czarna peruka nie pomoże, w ostatnim odcinku w tych nagraniach z przeszłości, w których się pojawiała, widzieliśmy telewizor od tyłu i słyszeliśmy jedynie jej głos.

Sądzę jednak, że w tym sezonie dodatkowo postarza ją mimika - ciągle robi takie miny, jakby była zmęczona życiem, a może po prostu tym serialem.

ocenił(a) serial na 10
Melomanka

Myślę, że niepotrzebnie będąc rudą na siłę stara się byc brunetką. Kilka sezonów temu miała tak sfajczoną twarz, że przybrała kolor piegów. Zastanawiam się czy po prostu nie zniszczyła sobie skóry.

delh

a moim zdaniem wyglądają razem dobrze, zwłaszcza teraz, gdy Lilly jest po porodzie, więc to normalne, że wygląda gorzej niż wcześniej.

delh

A jednak spróbowali znowu z czarną peruką. No to teraz Lily wyglądała jak podstarzała gothka...