Kto jeszcze uważa, że nie pokazano matki córki Barneya ponieważ to właśnie jej dotyczyć będzie
How I Met Your Dad. Ma to nawet sens: zgodnie z opisem nowego serialu cała nowa paczka ma
przesiadywać w tym samym pubie (w jednej z ostatnich scen Marshall nawet zagaduje do
jakiegoś chłopaka pytaniem "czy wiesz co się stało w tym barze" i z tego co mi się zdaje to jest
aktor, który ma grać jedną z postaci w nowym serialu) więc jest spora szansa, że matka z HIMYD
będzie jedną z "wybranek" Barneya na "idealny miesiąc". Bez sensu byłoby ją pokazywać od razu
teraz - kto by wtedy nowy serial oglądał :). Poza tym nieporuszenie tematu związku Barneya z
matką jego córki też ma sens. Gdyby faktycznie się okazało, że jest ona główną bohaterką HIMYD
to do samego końca nie będzie wiadomo czy jest z tym Barneyem, czy nie jest... a każdy się
będzie wtedy zastanawiał pamiętając co się stało z Robin i Barneyem.
Fajnie było by takie coś takiego powstało teraz laska będzie odpowiadać hehe fajnie oby taki pomysł był .
Taki pomysł już jest. CBS zamówiło pilota do nowego serialu tylko jeszcze nie wiadomo kiedy będzie premiera. Całą obsadę mają już obstawioną plus do tego ustalony zarys fabuły i cech charakterystycznych postaci. Pierwszy odcinek zobaczymy pewnie niebawem, żeby za długiej przerwy nie było pomiędzy serialami. Można o tym poczytać i na Filmwebie i na IMDB.
Jak skończyłem oglądać finał HIMYM i pomyślałem o najnowszym spin-offie pierwsza myśl jaka mi przyszła, że to właśnie Barney może okazać się tym tytułowym ojcem, więc takie rozwiązanie wydaje mi się... zbyt banalne. Poza tym matką jego dziecka jest przypadkowa laska, którą zaliczył, więc jeśli to jest serial, który by pokazywał losy jednej z tych lasek... to chyba nie będę miał zamiaru go oglądać.
Ale tak poza tym finał HIMYM pozostawił parę pytań i nie zdziwiłbym się gdyby fabuła tego spin-offu była w jakiś sposób powiązana z HIMYM.