PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208859
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Ok, uwielbiam HIMYM, ale pytam się jakim cudem wyprzedziło to House'a???????? nie przesadzajmy przecież!!!

tess_harding_2

Przestań płakać i panikować, to tylko ocena na filmwebie, nie wyznacznik religijny. Opanuj się.

zazul12345

nie ironizuj lepiej dziecko ;)
niestety, ale himym jest gorsze, dużo gorsze od House;a

tess_harding_2

po ostatnim sezonie House'a nie dziwię się. :)

kryniaczu

ale oceniajmy serial jako całość a nie ujmujmy mu punktów za to, że sezon był słaby. 6 sezon himym był beznadziejny i mia raptem kilka spoko odcinków.

tess_harding_2

A House'a ostatnie 2 sezony były słabe (a 5 dopiero pod koniec się rozkręcił) więc się nie dziw.

tess_harding_2

zapomniałaś dodać "moim zdaniem..."

Bielka

Lubie House'a, ale nie róbmy z tego nietykalnego serialu. Takie same komentarze były, gdy 'Kompania' wyprzedzila House'a, ostatnio przy 'Grze o Tron' a teraz tutaj. I pamietajmy, ze to ranking najpopularniejszych a nie najlepszych seriali, bo gdyby chodzilo tylko o ich poziom to co tak daleko od podium robiloby 'Soprano' albo 'Six Feet Under. ;)?

Maltrick

no akurat ani Soprano ani Six Feet Under nie widziałam, więc się nie wypowiadam. są w kolejce, ale jednak House ma jakąś renomę. Soprano i Six... były popularne kiedyś no i może i są jakieś tam fajne, ale jednak teraz rządzi House no i serce mnie boli jak jakiś serial komediowy, który, spójrzmy prawdzie w oczy, gdyby nie miał Barney'a by już dawno odpadł bo 6 sezon był tragiczny, wyprzedza takie mistrzostwo świata jak House. Niestety, ale akurat na FW oceny nie są adekwatne do poziomu danej pozycji. Większość osób ocenia aktorów po urodzie a seriale bo ci słodcy aktorzy tam grali. Dla mnie HIMYM jest dobrym serialem, ale w porównaniu z Housem pozostaje daleko, daleko w tyle.

tess_harding_2

Nie wiem, nie zaglębiam się w ocene HIMYM, bo oglądam to tylko czasami. A co do wymienionych przeze mnie wcześniej seriali, to były przyklady. A czy dalej nie rządzą? Poziomowo sie nie zastarzaly, wiec z tym nie ma problemu chyba. A nawet jesli nie te, to i obecnie sa seriale, ktore stoja na poziomie wysokim, wyzszym niz filmwebowe top, np: Breaking Bad. Wiec chyba nie ma sensu czepiac sie rankingu, bo nigdy nie bedzie pasowal wszystkim naraz ;)

Maltrick

niby masz rację, ale jednak wciąż uważam, że top 3 to za wysoko dla HIMYM.

tess_harding_2

wszystko zależy od gustu oczywiście ;) ja na przykład uważam, że HIMYM powinien już dawno być na 1 miejscu ;)
i jak dla mnie bynajmniej Barney jest jedną z mniej interesujących postaci, nie można się po nim spodziewać niczego nowego, jest cały czas taki sam (nudny), moją królową jest Robin, ale to tylko prywatna opinia ;p

fafaldo

Barney jest niezły. Nigdy nie wiadomo co wymyśli. Najnudniejszy jest Marshall. Uwielbiałam Zoey i szkoda, że jej nie ma już w serialu. Poza tym Robin wymiata.