Jak wiadomo Barney zaliczył 1-go faceta i 209 kobiet, a Marshall 1-ną kobietę, ale za to 1578 i pół razy (pół, bo zadzwoniła jego matka). A jakie osiągnięcia mieli Ted, Robin i Lily? Czy Robin w te klocki była lepsza od Teda?
Barney zaliczył chyba więcej niż 209 kobiet, kojarzy mi się coś jego wypowiedź, że ok 260-70, dokładnie nie pamiętam.
Robin na pewno przebiła Teda, przespała się nawet z naked guy'em i ... Barneyem xd
W odcinku 8x15 "PS. I Love You" narrator mów o 17-nastu próbach, jeszcze przed poznaniem z Janet. Ona byłaby 18-ta, a Matka - 19-ta.
W odcinku kiedy ksiądz nie chciał udzielić im ślubu Robin powiedziała coś w stylu "I nie martwi mnie to, że uprawiał seks z 250 kobietami, bo stwierdził ,że to ja jestem najlepsza"
swoją drogą te 250 kobiet brzmi odrażająco. bałabym się, że złapie jakąś 'niespodziankę' od takiego typa. ale to komedia, więc nie razi tak po oczach.
w odcinku 9x15 Unpause, pod wpływem potężnej dawki alkoholu, przyznaje się, że raz spędził noc z francuskim modelem Henri - zostali we dwóch jako ostatni w klubie, a Barney czuł się taki samotnym. I faktycznie, Barney w rozmowie z pastorem (odcinek 9x06 Knight Vision) przyznaje się do spania z ponad 250 kobietami. Ale nigdzie nie znalazłem informacji jak bogate doświadczenie ma Robin, choć z ułamków informacji wychodzi, że też zdarzały się jej jednorazowe przygody (kiedyś opowiadała Lili, jak wyrwała jakiegoś gościa z ambasady).