PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

po 11 bałem się że będzie słabo, ale ten sezon ma chyba największe wahania formy w
historii, umieją nakręcić słabiutki epizod jak np. pierwsze 2 czy właśnie 11, a potem dowalili
tak mistrzowski odcinek jak 12, który chyba stał się właśnie moim ulubionym.

ocenił(a) serial na 10

zgadzam się! 12 odcinek jest świetny, jeden z lepszych

użytkownik usunięty

Jakie wahania formy?

ocenił(a) serial na 8

a mi się właśnie średnio podoba to co ostatnio się dzieje. pomysły są fajne jak zawsze, ale głównie chodzi o sposób przekazywania treści. męczące jest dla mnie to 'przewijanie fabuły'. przyjemniej się oglądało gdy historia przedstawiana była w miarę standardowo. byćmoże twórcy postanowili, że nie można w nieskończoność ciągnąć dokładnie tego samego. no nic, może miałem zły dzień i mi nie podeszło ; )

ocenił(a) serial na 6
why

Rzeczywiście niezły odcinek, jednak pierwszy epizod i Blitzgiving nadal pozostają najlepsze w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 8
_Szaman_

Blitzgiving wymiata!! :D AW, MAAAAAAAN!! ;)
coś na bank będzie z Zoe i Tedem, bo na koncu odcinka The Mermaid Theory kiedy Ted rozmawia z nia, zaczyna tykać zegarek :D

ocenił(a) serial na 8
sexandthecity

Racja, odcinek "Blitzgiving " jest super, chyba jeden z lepszych w całym serialu! Z kolei ostatnia scena w 12 odcinku, jak Ted opieprza każdego po kolei po prostu miażdży klimatem :)

ocenił(a) serial na 9
Mati7o

Jak dla mnie Blitzgiving nie był taki dobry. Dużo bardziej podobały mi się wcześniejsze święta. 12 jednak wymiata w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
mark1618

Mi tez sie Blitzgivin zajebiscie podobal

ocenił(a) serial na 9

Craig Gerard & Matthew Zinman do tej pory napisali skrypty do 2 odcinków, jeden dobry, drugi świetny. Zapowiada się nadzwyczaj ciekawie.

11 odcinek jak dla mnie cienki jak dupa węża.

ocenił(a) serial na 9
zemstafreda

Wczoraj obejrzałem, świetny odcinek. Barney wreszcie śmieszy zamiast irytować.