PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228672}

Jam łasica

I Am Weasel
1997 - 1999
6,4 8,2 tys. ocen
6,4 10 1 8163
6,8 5 krytyków
Jam łasica
powrót do forum serialu Jam łasica

Powiem jedno

ocenił(a) serial na 9

Ta kreskówka jest totatlnie zajebista. Historie pawiana i łsicy mnie poprostu doproawdzają do obłędnego śmiechu a w dodatku te idotyczne ryki pawianów w tle jak pawian zawsze coś głupiego robi i mówi. Jaki odcinek wam sie najbardziej podoba bo mnie epizod kiedy pawian i łasica przygotowują sie do świąt bożego narodzenia :D HEHEH totalnie powalone na maxa! jak pawian wpierdziele do swojego domu (:D przyczepy) wielkie 100 metrwowe drzewo na hama i zamiast sprzątać to na odwrót wszystko robi. A był jeszcze jeden zdurniały odcinek jak pawian wraz z głupkami obranych w kore drzewną w lesie mówili w języku AGAGAGUGENO RYCZ ILE WLEZIE czy jakoś tak nie pamiętam ale to było troche dziwne.

ocenił(a) serial na 9
hedzien

I jeszcze dodam że do dziś patrze na weasela i pawiana od 10 lat nie ustannie. Oczywiście szkoda że przesuneli godziny tych genialnych kresków jak krowa i kurczak a na to trzeba aż czekać do 2:30 :( TO NIE FAIR ale trzeba sie pogodzić i patrzeć dalej.

ocenił(a) serial na 10
hedzien

Oj dużo było tych ulubionych odcinków.

W starej serii: dodam do tego odcinku światecznego, jeszcze wątek ze spłukiwaniem lampek do kibla, jak się pawianisko wkurzyło :) <lol> no i "Miny lądowe, byc dobry zakup dla pawian! Kupić więcej min w przyszłym roku" :)))

No a dalsze odcinki, napędzał jeszcze bardziej Czerwony bez gaci :)

Telula Pośladek (co Pawian i Łasic byli duchami), Pawianie Elfy, Odcinek z braciami Wright (co to wynaleźli samolot przez przypadek :)

Czy jeszcze jeden - jak byli malarzami. Gdzie był między innymi Van Gough :)
"Ffffrrancusko, ty chcieć może obejrzeć... klejnoty... sztuki pawiana?"

Buhahahaha!

ocenił(a) serial na 9
akira894

No właśnie :D o to mi chodziło. Taki pawianowaty humor

akira894

Hej.. dawno tu nie zaglądałem, postanowiłem znów tu zajrzeć. Jak się miewasz akira? co tam

ocenił(a) serial na 10
hedzien

Mój ulubiony, jak Pawian ścinał drzewa:” ja nie być małpa z topór, ja być PAWIAN Z SIEKIERA”:))