PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=314209}
8,0 8,0 tys. ocen
8,0 10 1 7962
5,0 2 krytyków
Jane Eyre
powrót do forum serialu Jane Eyre

Ma taką niesamowitą i oryginalną urodę. W zależności od tego kto na nią patrzy może być postrzegana jako przepiękna albo zupełnie nieatrakcyjna dziewczyna. Mnie się bardzo jej uroda podoba, ma taką śliczną świeżą cerę a już najbardziej oryginalne ma usta którymi potrafi zagrać niemal wszystko :-)Delikatna, szczuplutka a jednak epatująca jakąś siłą...najlepsza Jane Eyre.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się, to świetna aktorka, choć nie nazwałabym jej przepiękną. Mnie powalił na kolana jej piękny głos, w którym jest rzeczywiście coś magicznego, taka prawdziwa "siła spokoju". Oczarowała mnie również swoją grą, młodością, świeżością i oryginalnością urody. Właśnie taką Jane sobie wyobrażałam, czytając książkę. Stanowią wspaniałą parę z Tobym Stephensem, który wykreował niesamowicie pociągającego Pana Rochestera.

ocenił(a) serial na 9
ziraelll

ma małe ząbki i taki kaczy dziobek, ale szczerze w ogóle mi to nie przeszkadza!! Świetna para, szkoda że serial nie miał z 10 odcinków.

Zgadzam się z przedmówczynią :)

Na samym końcu po prostu powala urodą. Idealna Jane Eyre

ocenił(a) serial na 10
idasiek

Ciekawe, jak wypadnie w tej roli Mia Wasikowska, już kręcą film. Nie rozumiem dlaczego tak szybko, przecież wspaniała wersja z Ruth Wilson i Tobym Stephensem powstała dopiero cztery lata temu!!!