PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646794}

Jeźdźcy smoków

Dragons: Riders of Berk
2012 - 2014
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 10750
6,0 2 krytyków
Jeźdźcy smoków
powrót do forum serialu Jeźdźcy smoków

To może wyjść na straszną kaszankę, trzeba uważać.

ocenił(a) serial na 8
moglut

I pewnie tak będzie.

użytkownik usunięty
timcer

mogliby już nie psuć świetnego filmu dennymi dodatkami...chociaz kto wie..może to wypali

Nie byłam zachwycona, kiedy się dowiedziałam, że chcą zrobić serial, ale teraz po obejrzeniu kilku pierwszych odcinków stwierdzam, że jak tylko wyjdzie to na dvd, zaraz kupuję. Szkoda jedynie, że technicznie animacja jest słabsza (drzewa chwilami wyglądają tak bardzo sztucznie!).

ocenił(a) serial na 9
nieztejepoki

rzeczywiście, poziom grafiki i animacji jest niższy niż w filmie, ale zapewne jest to spowodowane niższym budżetem i brakiem czasu, co można zrozumieć w wypadku produkcji telewizyjnej. najważniejsze że sama historia jest (jak na produkcję dla młodych widzów) dosyć poważna i dobrze opowiedziana.

moglut

Po obejrzeniu dwóch pierwszych odcinków uważam że zapowiada się zacnie.

moglut

Pierwsze odcinki z dużym plusem - czekam z niecierpliwością, jakie jeszcze perypetie wynikną z "przykładnej" współpracy wikingów i smoków.

użytkownik usunięty
moglut

na yt jest 7 odcinków, wszystkie są utrzymane w konwencji filmu i jestem mile zaskoczona
zamiast z góry zakładać, że coś będzie beznadziejne wystarczy spróbować obejrzeć i w tedy oceniać

ocenił(a) serial na 8
moglut

Serial pod względem humoru, animacji, muzyki jest na takim samym poziomie jak film, więc nie trzeba uważać, a dobrze się bawić.