PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646794}

Jeźdźcy smoków

Dragons: Riders of Berk
2012 - 2014
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 10750
6,0 2 krytyków
Jeźdźcy smoków
powrót do forum serialu Jeźdźcy smoków

Co do serialu to jest on świetny...Zastanawiam się tylko czy Pyskacz będzie miał swojego
smoczka?? Widziałam w odcinku specjalnym- Legend Of The BoneKnapper Dragon jest
"Kościej", który pasuje do Pyskacza i mógł by to być jego smoczek:) Niestety, ale w serialu jakby o
tym cisza....Obejrzałam wszystkie odcinki do s02e07 i jedynie Pyskacz z tej gromadki nie ma
smoczka....Może w przyszłych odcinkach coś się zmieni...Chyba, że ktoś z Was ma jakieś info to
piszcie:D Pozdrawiam

asiek1988

Czytałam, że w Defenders of Berk będzie miał własnego smoka, ale nikt nie podał, w którym odcinku to nastąpi.

ocenił(a) serial na 9
asiek1988

Hmm mam dwie możliwości. Będzie to Gnatochrup, tak jak to było w Legend of the BoneKnapper, gdzie Pyskacz i Gnatek wyraźnie się polubili a nawet lecieli na nim na wyspę Berk.
Drugą opcją jest, że będzie miał tego samego co Stoik, czyli Gromogrzmota. Dlaczego? Ano tak sobie myślę, bo Pyskacz i Stoik są przyjaciółmi, na dodatek Tornado (smok Stoika) też miał przyjaciela z tego samego gatunku, którego przenieśli do Berk, żeby go wyleczyć, a kto lepiej zajmie się leczeniem smoków, jak nie Pyskacz? I istotnie, trafił pod jego opiekę. Więc tak sobie myślę, że to jest najlepszy smok dla Pyskacza.

asiek1988

Mnie się wydaje, że jego smokiem będzie nowy gatunek smoka z 2 sezonu Speed Stinger (Szybkie Żądło)...