PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10904
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

2x07

ocenił(a) serial na 8

Nadal zbieram myśli, niemniej uważam że świetny odcinek.

Mamy akcję skupioną wokół głównych bohaterów, są wątki Jeźdźców i Molocha.

Takich odcinków oczekuję, zakręcona mieszanka akcji i apokalipsy, wraz z elementami
historycznymi i humorystycznymi.

'Sleepy' Hollow się rozbudził, oby tak dalej.
9 / 10

ocenił(a) serial na 7
outlands

Taa...

"To złowieszczy klub. Spróbuj 666". :D

ocenił(a) serial na 8
outlands

Katrina powinna umrzeć ;)

ocenił(a) serial na 9
outlands

Dla mnie najlepszy odcinek poki co,ale znow zauwazam troche durny schemat w serialu i nie powinni isc ta droga. Do polowy odcinka ogladalem z rozdziawiona geba,a potem infantylny happy end i smieszna akcja reanimacyjna, gdzie Abby zamiast pomagac, biernie asystuje. Niemniej czekam na kolejny epizod po rozczarowaniu ostatnim sezonem Boardwalk Empire...

ocenił(a) serial na 8
Samael071

Schematowość trochę uderza, szczególnie widać to po jednoodcinowych potworkach, które zawsze udaje się w 40 minut pokonać, bez wyraźnych strat dla Świadków i zespołu.
Ale mimo kilku nieścisłości, naginania historii Stanów i biblijnej Apokalipsy uważam, że stworzona została całkiem ciekawa historia, którą poznawaliśmy przez kolejne odcinki i która wciąż nie jest wyczerpana. Wciąż jest potencjał, mam nadzieje że twórcy wybiorą mniej schematyczną drogę i nie raz nam gęby opadną przy kolejnych odcinkach.

ocenił(a) serial na 9
outlands

No kolejny epizod jest slaby w uj...nawet bohaterowie stwierdzili,ze Harry dziala schematycznie :D

ocenił(a) serial na 5
Samael071

Mam nadzieję że pokarzą jeszcze Pobratymca bo ciekawy był z niego potworek a jak na razie to był tylko w jednym odcinku przez chwilę.

ocenił(a) serial na 9
outlands

Ja już mam powoli dość Katriny. Póki siedziała w czyśćcu była znośna, ale teraz zaczyna mnie wkurzać.
Niemniej odcinek dobry.