PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10918
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

jak dla mnie oni jednak powinni być razem. ;] coś mi się wydaje że naprawdę Abrahamowi na niej
zależy. Fakt jak się kogoś kocha to nie powinno się zmuszać ale czasem idzie oszaleć z milosci do
kogos.

ocenił(a) serial na 7
MrsVampire

przepraszam za dodanie przez przypadek dwa razy.

MrsVampire

Jak dla mnie też to by była idealna para :)
A Crane powinien być z Mills :)
Problem sam by się rozwiązał, tym bardziej, że wydaje mi się, że Kasia ma więcej tajemnic, niż wszyscy myślimy.

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Ona mi od początku jakaś podejrzana była a po najnowszym odcinku już jestem przekonana że będzie po stronie Molocha. Szkoda tylko że Crane w nią tak ślepo wierzy :(

onebadsoul

Mi się nie podobała jej mina jak zobaczyła małego Molocha ;/ Instynkt macierzyński i takie tam.

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Właśnie to mnie utwierdziło w tym że coś z nią nie tak. Skoro nie pozwala skrzywdzić Henry'ego to co dopiero takiego malucha. Szczególnie że swoje dziecko oddała.

ocenił(a) serial na 8
onebadsoul

Katrina widzi go jako bobasa tylko dlatego, że ma ten odpicowany czarami wisiorek.
Jak zobaczy małego demonka to jej mina zrzednie.

ocenił(a) serial na 8
MrsVampire

Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, ze tak naprawdę Katrina kocha Abrahama, a Ichabod był tylko celem uświęcającym środki, pionkiem...może wobec niego także żywiła jakieś tam uczucia, ale ogólnie nie czuję tego romantyzmu wobec nich...