Dlaczego w obsadzie są podane złe nazwiska bohaterów? Powinno być porucznik Abbie Mills ,
kapitan Frank Irving i Andy Brooks. Tak na początek, nie wiem jak z resztą.
(http://www.imdb.com/title/tt2647544/fullcredits?ref_=tt_cl_ sm#cast)
brakuje kilku aktorów też, zjadacza grzechów np. a wymeminiony jest nawet barista w barze o.O
Może to was zszokuje, ale możecie sami zmieniać/dodawać nazwiska do obsady, jak i wiele innych rzeczy na tym portalu. Zresztą wszystko już jest poprawione, tylko że na tym portalu można sobie czekać miesiącami, zanim zaakceptują edycje. Na przyszłość radzę skorzystać z opcji "zobacz wszystkie elementy, które możesz współtworzyć!", zamiast zakładać tematy z zażaleniami;]
Nie można tylko trzeba. Użytkowników jest multum, wielu dodaje, a weryfikatorów sprawdzających poprawność dodanych rzeczy mało. Poza tym sprawdzanie to pracochłonna i nużąca praca...
"Poza tym sprawdzanie to pracochłonna i nużąca praca..."
Nikt im tego NIE KAŻE robić, więc nie wiem czy można tutaj mówić o jakiejkolwiek "pracochłonnej i nużącej pracy" - po prostu CHCĄ to robić co zmienia postać rzeczy.
Chęci, a możliwości nie zawsze idą po drodze vide znużenie wzroku od kilku h czytania. Trochę wyrozumiałości, bo właśnie oni sprawdzają nam te kontry z dobrej woli, chęci i za darmo ;)
Nauczony doświadczeniem jednak nie podzielam tej wyrozumiałości i zostaje przy tym, co wyżej napisałem : )
Poza tym warto sprawdzić ilu jest werów, a ilu dodających użytkowników. Dysproporcja nieziemska :( Nie trudno przez to o przestoje i kolejki.
A nie wiesz czasem dlaczego nie można powołać nowych weryfikatorów? Ja doceniam pracę tych aktualnych, ale ewidentnie coś jest nie tak, bo kilkumiesięczne czekanie przy niektórych rodzajach kontrybucji (tak się składa, że tych najważniejszych) to jest nieporozumienie.