PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10918
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

jest Drugim Jeźdźcem Apokalipsy. To było oczywiste od momentu jego pojawienia się w serialu. A kiedy poruszono wątek syna Ichaboda i Katriny wiedziałem, że Zjadacz nim jest. Ichabod cierpiał kiedy dowiedział się, co spotkało jego syna, poszedł do wiedźm, chciał cofnąć czas, ale o dziwo nie wpadł na to, aby odnaleźć zakopanego syna i go odkopać. Wiadomo było, że ten wątek powróci :)

ocenił(a) serial na 8
chatiflatt

Good for you.
Czy to czy i kiedy widz się czegoś domyślił w jakiś sposób umniejsza wartości tego serialu? Nie.

ocenił(a) serial na 8
Divine

A czy napisałem wyżej, coś takiego? Odpowiedz sobie.

ocenił(a) serial na 7
chatiflatt

Samo sformułowanie tytulu, ze od poczatku wiedziales ze zjadacz grzechow... Troche psuje zabawe dla tego co to przeczyta, bo sugeruje to, ze zjadacz jest KIMŚ ;) ja sie np nie domyslalam

ocenił(a) serial na 8
tamago_

Ale zaznaczyłem, że to spoiler :)

ocenił(a) serial na 8
chatiflatt

Chodzi o sam fakt umieszczenia tego w tytule, który widzą wszyscy. Przeglądając wątki na forum sama natrafiłam na ten i przez cały czas zastanawiałam się o co chodzi ze zjadaczem grzechów. Sprawiło to, że uważniej przyglądałam mu się w serialu i teraz nie wiem czy sama zwróciłabym uwagę na szczegóły sugerujące, że jednak nie trzyma się dobrej drużyny ;)

użytkownik usunięty
chatiflatt

Cóż, ja jestem serialowym wyjadaczem i do tępaków ewidentnie nie należę, a zaskoczył mnie rozwój sytuacji!