jest Drugim Jeźdźcem Apokalipsy. To było oczywiste od momentu jego pojawienia się w serialu. A kiedy poruszono wątek syna Ichaboda i Katriny wiedziałem, że Zjadacz nim jest. Ichabod cierpiał kiedy dowiedział się, co spotkało jego syna, poszedł do wiedźm, chciał cofnąć czas, ale o dziwo nie wpadł na to, aby odnaleźć zakopanego syna i go odkopać. Wiadomo było, że ten wątek powróci :)
Good for you.
Czy to czy i kiedy widz się czegoś domyślił w jakiś sposób umniejsza wartości tego serialu? Nie.
Samo sformułowanie tytulu, ze od poczatku wiedziales ze zjadacz grzechow... Troche psuje zabawe dla tego co to przeczyta, bo sugeruje to, ze zjadacz jest KIMŚ ;) ja sie np nie domyslalam
Chodzi o sam fakt umieszczenia tego w tytule, który widzą wszyscy. Przeglądając wątki na forum sama natrafiłam na ten i przez cały czas zastanawiałam się o co chodzi ze zjadaczem grzechów. Sprawiło to, że uważniej przyglądałam mu się w serialu i teraz nie wiem czy sama zwróciłabym uwagę na szczegóły sugerujące, że jednak nie trzyma się dobrej drużyny ;)