PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10918
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

Sanctuary :)

ocenił(a) serial na 10

Witam , co myślicie o najnowszym odc. ?? wdłg. mnie poziom wrócił do góry, w końcu jakiś dobry
odc. ... trochę więcej z przeszłości Crane'a i ciekawy wróg do pokonania.... fajny pomysł z domem,
że nie można otworzyć od tak drzwi i uciec ... i , że jednak ta kobieta zaginiona żyje :) w końcu
nikogo nie ścigają tylko sami uciekają :D
i końcówka dobra, ze tak poprotstu nie odjechali tylko Crane wzioł siekierę i mu (wróg)
przypierdzielił xD :)!!

czekam na ostatni(niestety ) odc. w tym roku :)

ocenił(a) serial na 6
Magii_Mistrz

Jest lepiej ale po co ten dramat z rodzinką porucznika?

ocenił(a) serial na 10
saitek

zapychacz czasu... pokazówa...

ocenił(a) serial na 10
Magii_Mistrz

mnie drażni siostra porucznik... normalnie tajny agent niczym lara croft sie zachowuje.. gdzie ona nie była ... dla kogo nie pracowała .. co umie :P

ocenił(a) serial na 6
Magii_Mistrz

A no jej siostra to też dramat jest. :P Tzn. pojawienie się jej w odcinku z psychiatrykiem bardzo spoko ale nie sądziłem, że wprowadzą ją do "ekipy". Niestetka.

Magii_Mistrz

Motyw z nawiedzonym domkiem byl naprawde fajny. Podobnie z retrospekcja i dzieckiem Ichaboda <ciekawe, czy jesli dziecko przezylo to zyje jego jakis potomek? xDXD>. W sumie odcinek byl sredni <chyba ze wzgledu na zapychacze czasu z porucznikiem, jego rodzinka i wariatka.. xd>

matiiii

Może mnie ponosić fantazja, ale wydaje mi się, że ta Gilbert jest pra-pra-pra-pra - wnuczką Crane'a. Ta czarnoskóra gosposia co odbierała poród mogła w celu ukrycia prawdziwego pochodzenia niemowlęcia zmienić jego nazwisko z Crane na Farencheit (chyba tak miał na nazwisko Lachlan)

bluehalszka18

Fantazja fantazja, ale to jest dobra teoria, osobiscie mi sie podoba! : )

matiiii

Dobry odcinek. Ciekawa jestem jaka historia kryje się za ucieczką Katriny z synem.. pewnie szykuje się coś ciekawego. No i poznaliśmy przodkinię Abbie. Cieszę się, że to był odcinek bez Jeźdźca, co pewnie niektórym się nie podobało. Ale ja wolę jak jest więcej Katriny, a tutaj było jej dość sporo. Zwłaszcza w retrospekcjach, które uwielbiam w tym serialu.