PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10904
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow 1×06 - zwiastun
http://www.youtube.com/watch?v=N83LOHc_M3Q

ocenił(a) serial na 10
barbiturian

zapowiada się emocjonująco ;d powrót jeźdzca i chyba jeszce jakiś inny jeździec również się pojawił ; ]

jestem na tak wciągający serial... myślę , że wkońuc zmienią w jakiś sposób ubiór wygląd Ihabota:)

ocenił(a) serial na 10
Magii_Mistrz

p.s; dlaczego dopiero w listopadzie nast. odcinek ? : | ktoś wie dlaczego taka przerwa...
postaram się dowiedzieć poszukam na forach zagraniczynch...

ocenił(a) serial na 8
Magii_Mistrz

Przerwa jest spowodowana tym, że w tym czasie będzie World Series - Mistrzostwa w Baseballu, które będzie transmitować telewizja FOX, ta sama która emituje Sleepy Hollow.

ocenił(a) serial na 10
Divine

eh ale ,żeby te mistrzostwa Trwały 2-3tygodnie ;| mam na myśli poniedziałki tydzień po tygodniu kiedy właśnie emitowowany jes SHt

ocenił(a) serial na 8
Magii_Mistrz

Jednego tylko nie rozumiem, i wyjaśnienia jeszcze nie znalazłam. Skoro te mistrzostwa trwają od 23 do 31 października, to czemu 21 nie będzie Sleepy Hollow... nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
Divine

zauważył ktoś , że w wczorajszym odc.. dziwne zachowanie kapitana? powiedział byłem chłopakowi poruczniki Mils , żeby się nie wtrącał a ten jak zadzwonił to mu powiedzano , że Ichabot pracuje na Uni ale również pomaga w śledztwie coś mi się wydaję , że kapitan więcej wie niż nam się wydaje i tak łatwo zgadza się na propozycję poruczniki hm? mam nadziję , że to wyjaśnią :D